-37%

Sűrű hosszú lógó fülbevaló (1 db) és ajándékutalvány

A fényes és modern stílus szerelmesei könnyedén elvarázsolnak mindenkit ezzel a hosszú fülbevalóval. Hosszútávú hordásra készült, gyors és egyszerű használatra készen, és senkit sem fog zavarni.

MEGTAKARÍTÁS: 5.300Ft (37%)

Engedélyezett utánrendelésre

9.100Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.100Ft2x 7.740Ft3x 6.830Ft
Cikkszám: UhanLong Kategóriák: ,

👉 EGYSZERŰEN MÁS!

Képzelj el egy elegáns ruhát, egy gyönyörű magas sarkú cipőt és egy hosszú kristályfülbevalót, amely gyönyörűen eléri a kulcscsontot, és figyelemért kiált. Az ilyen megjelenés és a magabiztosság érdekében válaszd azokat a hosszú, lógó fülbevalókat, amelyeket nagyon könnyű a füledre akasztani.

Az elegancia és a presztízs erős benyomását sugározzák majd.

👉 MINDENFÉLE ALKALOMRA KIVÁLÓ

A fülbevaló azoknak való, akik szeretnék kisugározni szépségüket és el akarnak bűvölni egy férfit. Könnyedén viselheted különleges alkalmakra, különféle eseményekre, egy laza kávézáshoz, randevúzáshoz, bulihoz, moziba, vagy egyszerűen csak egy szép fotó készítéséhez új profilképnek.

Velük a férfi társaságot is nagyon elbűvölöd, hiszen abszolút csábító, erős és független nőként fognak látni.

👉 KÜLÖNLEGES GYÁRTÁS

Mivel minden nő egyedi, olyan kiegészítőket is szeretnénk, amelyek ilyennek mutatnak be minket. Ezek a hosszú fülbevalók nagy presztízssel készültek, mivel cinkötvözetből készült ovális formát és apró kristályokból álló zuhatagot tartalmaznak, amelyek egyszerűen lehullanak. Az elején és a végén 2 kristályt tartalmaz, a többi nagyon közel van egymáshoz, úgynevezett láncban alkotva.

A fülbevaló egyszerűen lehullik 10,5 cm-re, és elegendő az egyik fülön való használatra. Ha hosszú fülbevalót hordasz, de akkor fáj a füled, akkor remek megoldás a könnyű fülbevaló, amelyhez nem kell kilukasztva legyen a füled.

👉 AJÁNDÉKNAK IS KIVÁLÓ!

Ismersz valakit, akinek hasonló a stílusa, mint a tied, és elég magabiztos ahhoz, hogy megengedjen magának egy ilyen típusú fülbevalót? Könnyedén meglepheted egy csodálatos ajándékkal, aminek biztosan nagyon fog örülni.

A csomag egy fülbevalót tartalmaz.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.