Szállítás és visszatérítés

SZÁLLÍTÁS ÉS VISSZATÉRÍTÉS

A Szolgáltató az árut vagy a szolgáltatást az előre meghatározott határidőn belül szállítja. A küldemények kézbesítésének szerződéses partnere a Expedico HU, de a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy más szállítási szolgáltatást válasszon, ha ez lehetővé teszi a megrendelés hatékonyabb teljesítését.

Eltérő rendelkezés hiányában a szolgáltató 4-7 munkanapon belül minden terméket kiszállít.

Csomagjának átadása után a futárszolgálatnak, e-mail címére értesítést kap a csomagkövető számmal és egy linkkel, ahol igény szerint módosíthatja a szállítási címet.

A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik, a kézbesítés előtt a futárszolgálat értesíti Önt e-mailben, ill. SMS üzenetben vagy mobiltelefonon. Amennyiben a kiszállítás időpontjában nem tartózkodik a választott címen és amennyiben nem léptek egymással kapcsolatba a kiszállító futárral, akkor 1-2 munkanapon belül újra meg fogja kísérni a kiszállítást.

Szállítási költség 1.340 Ft. Utánvét esetén további 700 Ft összeget kell fizetnie. Ezeket a költségeket elkerülheti, ha hitelkártyával fizet.

A megvásárolt árut kizárólag Magyarország területére szállítjuk.

A szállítással és a szállítással kapcsolatos további információkért forduljon hozzánk az [email protected] email címen.

MÁNY KÉZHEZVÉTELÉHEZ, A RENDELÉSÉNEK MEGÉRKEZÉSÉHEZ

Mivel tudjuk, hogy a terméket anélkül vásárolta meg, hogy látta vagy kipróbálta volna, lehetővé tesszük, hogy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldje. A terméket kicserélheti (pl. más méretűre, színre) vagy visszaküldheti, ha sérülten érkezik meg.

A visszaküldésről és a reklamációról ITT olvashat bővebben.

Panasz vagy szerződéstől való elállás esetén Önnek is vannak bizonyos kötelezettségei, ezért kérjük, kövesse az alábbi tanácsokat:

  • Óvatosan nyissa ki a csomagolást, és tartsa sértetlenül.
  • Töltse le a visszaküldési űrlapot, amely tartalmazza azt a címet, ahová a csomagot visszaküldheti.
  • Nézze meg alaposan a terméket, szükség esetén alaposan próbálja ki – ügyeljen arra, hogy ne sértse meg a terméket.
  • Ne távolítsa el a címkéket mindaddig, amíg nem biztos abban, hogy meg fogja őrizni a terméket.