-26%

Kitámasztó mobiltelefonhoz (1+1 INGYENES) és ajándékutalvány

Hányszor szeretted volna vízszintesen megtekinteni a telefon tartalmát? Hányszor esett ki a mobiltelefon a kezedből? Búcsúzz el ezektől a problémáktól az innovatív kétrészes mobiltelefon fogantyúval, amely 360 fokos elforgatást tesz lehetővé és kompatibilis minden mobil eszközzel!

MEGTAKARÍTÁS: 3.300Ft (26%)

Készleten

9.600Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.600Ft2x 8.160Ft3x 7.200Ft
Cikkszám: TelStoj1+1 Kategória:

INNOVATÍV KÉT RÉSZBŐL ÁLLÓ MEGJELENÉS

Az innovatív kétrészes kialakítás számos felhasználási lehetőséget kínál. A fogantyú gyűrű tökéletesen alkalmazható minden alkalomra, miközben megakadályozza a telefon kicsúszását a kezedből.

360° FORGATHATÓSÁG

A mobiltelefon/okostelefon gyűrűtartója 360 fokos elforgatást tesz lehetővé, ami azt jelenti, hogy vízszintesen vagy függőlegesen megtekintheted a mobiltelefonod tartalmát. Nem számít hogyan tartod, mindig tökéletesen fogod látni.


MINŐSÉGI ANYAGBÓL

A mobiltelefon tartó kiváló minőségű ABS polimerből és rozsdamentes acélból készül.

 

MINDEN MOBIL ESZKÖZZEL KOMPATIBILIS

A tartó tökéletesen illeszkedik a mágneses autótartókhoz, ugyanakkor kompatibilis minden típusú mobiltelefonnal és táblagéppel.

 

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.