-30%

Dekoratív karácsonyfa létrás dísz és ajándékutalvány

Teremtsen nagyszerű hangulatot a közelgő ünnepekre, miközben a huncut Mikulás fel-le mászik a létrán. Az egész család jól fog szórakozni.

MEGTAKARÍTÁS: 5.000Ft (30%)

Engedélyezett utánrendelésre

11.500Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 11.500Ft2x 9.780Ft3x 8.630Ft
Cikkszám: PleBoz Kategóriák: ,

👉 A KARÁCSONYI HANGULAT SZERELMESEINEK

Te is azok közé tartozol, akik a karácsonyi dekoráción gondolkodnak októberben, mert egyszerűen szereted a gyönyörű arany-piros színt és a hozzáillő díszeket, amelyek otthonodat és a fenyőt díszítik? Akkor ez az egyedülálló Mikulás neked való.

Vicces mozdulataival és a híres karácsonyi dallam éneklésével az ajándékokkal, amit a hátán hord, remekül díszíti a kívánt teret, tárgyat.

👉 BELSŐ ÉS KÜLSŐ DÍSZÍTÉSRE ALKALMAS

A decemberben a gyerekek körében különösen kedvelt fehér-piros dísz könnyedén díszíthet bármilyen teret, így igazi örömet és boldogságot hoz. A létra 50cm hosszú, könnyen felhelyezhető vagy felakasztható falra, ajtóra, ablakra, erkélyre vagy karácsonyfára. Méretei 25 cm * 12 cm * 2,6 cm felhelyezése nagyon egyszerű és gyors.

👉 TÖKÉLETES DÍSZ IRODÁBA VAGY OTTHONBA

Egyedi dekorációnak készült, esetleg más dekorációkkal párosítva, tökéletesen betölti a szerepét, és minden alkalommal felvidít, amikor ránézel. Még az üzlethelyiségében is felcsendülhet egy vonzó dallam, egy ismert, de titokzatos erő kíséretében.

 

Többször is használhatod, mert egyedisége miatt nem veszít értékéből. Így nem kell minden télen új díszeket vásárolnod, egyszerűen frissítheted azokat. Az ünnepi szezon végén hajtsd össze, és tedd el a következő télre.

👉 A GYEREKEK IMÁDJÁK

Gyermekeink a karácsony, az ajándékok és minden, az ünnepekkel kapcsolatos dolog legnagyobb rajongói. Tedd boldoggá és lepd meg őket ezzel a szórakoztató dekoratív játékkal, amely esténként rejtetten tiszta boldogságot hoz az életedbe. Nézhetitek együtt az egész családdal, a Mikulás mászását.

Létra hossza: 50 cm

A lámpákat a csomag nem tartalmazza

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.