-30%

Hordozható matrac piknikhez és a strandra és ajándékutalvány

Élvezd a strandot homok nélkül a törölközőn! Ez a matrac lehetővé teszi, hogy az összes homok átcsúszhasson rajta, gyorsan szárad, és alkalmas családi piknikezésre vagy kempingezésre is a természetben.

MEGTAKARÍTÁS: 4.300Ft (30%)

Készleten

9.900Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.900Ft2x 8.420Ft3x 7.430Ft
Cikkszám: PicMat Kategória:

KÖNNYŰ ÉS HORDOZHATÓ

A matrac 200×210 cm méretben kapható.
Van rajta elég hely egy kis családnak, vagy neked vagy barátaidnak. A matrac méretei nagyszerűek a strandon való szórakozáshoz barátaiddal és családoddal. Most már feküdhetsz és élvezheted a megérdemelt pihenést.

VÍZÁLLÓ

A matrac 210T poliészter szövetből készült, ami szakadásállóvá teszi. Az anyag kopásálló és jó vízállósággal is rendelkezik. A szövet megvédi az ágaktól, kövektől, szennyeződésektől, víztől, homoktól és rovaroktól.
Így teljesen megvéd téged és tárgyaidat a nedvességtől és a homoktól.

RÖGZÍTŐ HORGOK

A négy rögzítő kampó benne van az árban, mely segítségével feszesen a homokba tudja rögzíteni.
A strandmatrac szintén rendelkezik 4 homokzsákkal amelyet a sarkokra helyezhetsz. A jobb hatékonyság érdekében ajánlott a rögzítéshez homokot vagy apró köveket használni, amelyek megakadályozzák a matrac elfújását a szél által.

SOKCÉLÚ FELHASZNÁLHATÓSÁG

Használhatod akár takaróként vagy szőnyegként, ugyanakkor akár védelemként a nap vagy eső ellen. Remek kiegészítő a strandra, piknikre, parkba, mindenféle családi eseményre, kültéri fesztiválokra, kempingbe, horgászathoz vagy egyéb más kültéri tevékenységekhez.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: Kék
Anyaga: 210T poliészter
Méret: 200cm x 210cm |
A csomag tartalma:
1 x matt
1x hordtáska
4 x ék

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.