-25%

BattleFlex taktikai cargo nadrág és ajándékutalvány

A BattleFlex Tactical Cargo nadrág tökéletes szabadtéri tevékenységekhez és mindennapi használatra, kényelmet, tartósságot és sokoldalúságot kínál. Ideális fizikai munkához, horgászathoz és egyéb tevékenységekhez.

Törlés

13.700Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 13.700Ft2x 11.650Ft3x 10.280Ft
Cikkszám: MoskeHl Kategóriák: , , ,

KÖNNYŰ ÉS ELLENÁLLÓ ANYAG

A BattleFlex taktikai nadrág könnyű, kényelmes és szakadásálló anyagból készült, amely ideális a fizikai munkához és más mindennapi tevékenységekhez.

RUGALMAS ÉS VÍZÁLLÓ ANYAG

A BattleFlex stretch anyag kopás- és szakadásállóságot biztosít. A szövet vízálló is, így a vízcseppek könnyen leperegnek a szövet felületéről.

ERGONOMIKUS ÉS MULTIFUNKCIONÁLIS

A térd és az ágyékrész ergonomikusan van vágva, hogy maximális kényelmet biztosítson minden típusú mozgásnál. Vízálló zsebekkel, kis és nagy oldalzsebekkel, valamint taktikai térdpárnákkal rendelkezik, így minden szükséges dolog elfér benne.

KÉNYELMES ÉS SOKOLDALÚ

A természetes pamutszövet légáteresztő és nedvességelvezető képességet biztosít, így ez a nadrág ideális a szabadtéri tevékenységekhez és a mindennapi használathoz minden évszakban. Szélálló is.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Anyag: pamut, poliészter
Szín: zöld
Méret: M/L/XL/XXL
Mennyiség: 1 darab

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.