- 48%
Akció!

Fa Kerítés Készítése Házi Kerti Mini és ajándékutalvány

Fokozza kertépítés szépségét a Fa Kerítés Házi Kerti Mini készítőktől a Mini Kertvarázsból. Ez az állítható drótkerítés tökéletes a bonsai növényekhez és levágható, hogy mini díszkerítéseket hozzon létre.

4,910Ft 9,450Ft

Válassza ki a termék mennyiségét és spóroljon
11x 4,910Ft / db22x 4,174Ft / db33x 3,683Ft / db
Népszerű
55x 3,683Ft / db1010x 3,683Ft / db1515x 3,683Ft / db

Rendeld meg most és a termék várhatóan megérkezik

 • Biztonságos vásárlás

 • Házhozszállítás

 • Könnyű visszaküldés

Cikkszám: MiniOgraj Kategóriák: ,

BűVöLJE EL KERTJéT!

Dekorálja kertjét ezzel az állítható drótkerítésből készült mini kerítéssel, tökéletes a bonsai növényeknek, és varázslatos érintést ad kültéri térnek.

BűVöLJE EL KERTJéT!

TEREMTSEN EGY TITOKZATOS MINI KERTET

Legyen szó tündérkertéről, pozsgás cserépről vagy babaházról, ez a kézzel festett fehér kerítés egyszerű vonalával bájt és karaktert kölcsönöz bármilyen mini kertnek.

LEGYEN SZó TüNDéRKERTéRőL, POZSGáS CSERéPRőL VAGY BABAHáZRóL, EZ A KéZZEL FESTETT FEHéR KERíTéS EGYSZERű VONALáVAL BáJT éS KARAKTERT KöLCSöNöZ BáRMILYEN MINI KERTNEK

TARTÓS ÉS IDŐJÁRÁSÁLLÓ

A legjobb fa és vas felhasználásával készült kerítésünk képes ellenállni minden időjárási viszontagságnak, és az uv-védelem biztosítja hosszan tartó szépségét a mini tájban.

A LEGJOBB FA éS VAS FELHASZNáLáSáVAL KéSZüLT KERíTéSüNK KéPES ELLENáLLNI MINDEN IDőJáRáSI VISZONTAGSáGNAK, éS AZ UV-VéDELEM BIZTOSíTJA HOSSZAN TARTó SZéPSéGéT A MINI TáJBAN

MűSZAKI RéSZLETEK

Finom munka a mikro tájhoz.

MűSZAKI RéSZLETEK

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Mérete: 100 x 5 cm
Fehér: szín
Anyaga: fa

Vásárlói vélemények

  Eszter

  A Fa Kerítés Házi Kerti Mini készletet a férjemnek vettem, és imádta! Nagyon izgatott volt, hogy összerakja, és az eredmény egy gyönyörű mini kerítés lett, amely nagyon jól néz ki a kertünkben!

  Tomas

  Egy szórakoztató projektet kerestem a fiammal való közös munkához, és a Fa Kerítés Házi Kerti Mini készlet tökéletes megoldás volt!

  Balazs

  Nagyon ajánlom ezt a terméket mindenkinek, aki szeretne egy kis egyediséget vinni otthonába!

  Daniel

  A utasításokat könnyű követni voltak és a végeredmény gyönyörű volt. Nagyon ajánlom ezt a készletet mindenkinek, aki egy szórakoztató projektet keres a családdal való közös munkához!

  Adam

  Az összeszerelés egyszerű volt és a végeredmény gyönyörű volt!

Adjon hozzá értékelést
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Ha a termék raktárunkban van készleten, úgy 4-7 munkanapon belül kiszállítjuk a termékeket, ha más értesítést nem kap ezzel kapcsolatban.
A küldemények kézbesítésének szerződéses partnere a GLS Magyarország, de a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy más szállítási szolgáltatást válasszon, ha ez lehetővé teszi a megrendelés hatékonyabb teljesítését. A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik, a kézbesítés előtt a futárszolgálat értesíti Önt e-mailben, ill. SMS üzenetben vagy telefonon keresi.

Mivel tudjuk, hogy a terméket anélkül vásárolta meg, hogy látta vagy kipróbálta volna, lehetővé tesszük, hogy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldje. A terméket kicserélheti (pl. más méretűre, színre) vagy visszaküldheti, ha sérülten érkezik meg.
A visszaküldésről és a reklamációról ITT: https://funavocado.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/ olvashat bővebben.
A szerződéstől való elállás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] kapcsolattartási e-mail címen, és további utasításokat kap.