-33%

Mágnes építőelem készlet gyerekeknek (42 db) – MagBlock

A mágneses építőjátékok sorozata felhasználható kreatív játékokban a gyermekek természettudományi, technológiai, mérnöki és matematikai készségeinek fejlesztésére; fejleszti a szem-kéz koordinációt, a vizuális térérzékelést és a finom motoros készségeket, valamint növeli a türelmet.

MEGTAKARÍTÁS: 6.700Ft (33%)

Készleten (utánrendelhető)

13.800Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 13.800Ft2x 11.730Ft3x 10.350Ft
Cikkszám: MagDIY Kategória:

A GYERMEKEK KÉSZSÉGESSÉGÉNEK ÖSZTÖNZÉSE A SZÓRAKOZÁS KÖZBEN

A MagBlock készletek különböző színű mágneses pálcikák és golyók, amelyek fejlesztik a gyermek eltérő gondolkodását, problémamegoldó képességét, szimbolikus gondolkodását és színérzékét. Ez a mágneses játékkészlet serkenti térbeli gondolkodásukat és javítja a szem-kéz koordinációt. A gyerekek szabadon alkothatnak különféle formákat, például autókat, állatokat, házakat vagy bármit, amit érdekesnek és ötletesnek találnak.

 

 

100%-BAN BIZTONSÁGOS GYERMEKEK SZÁMÁRA

A mágneses elemek kiváló minőségű ABS-ből készülnek, szilárd, sima és ftalát-, ólom-, kadmium- és BPA-mentesek. Olyan méretre tervezték, hogy a gyerekek ne nyeljék le őket véletlenül, és lehetővé teszi a szülők számára, hogy nyugodtan végezzék a dolgukat. A blokkok mindkét oldalán mágnesesek, így könnyedén össze- és széthajthatóak gyermeke kívánsága szerint.

 

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK GYEREKEKNEK

A MagBlock készletet élénk színekkel terveztük, amelyek könnyen felkeltik a gyerekek figyelmét és szeretetét. Tökéletes ajándék gyerekeknek születésnapra, Halloweenre, karácsonyra, újévre, gyermeknapra és más ünnepekre.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: Többszínű
Anyag: 100%-ban biztonságos ABS műanyag
A csomagban 42 db mágneses blokk található