-44%

Pitypang LED lámpa SolarSparks® és ajándékutalvány

A napelemes panellel működő LED kerti világítás, 600mAh újra feltölthető akkumulátorral, 6-8 óra alatt tölthető fel, és éjszaka 8-12 órán át világít. Könnyen telepíthető és kábel nélküli, időjárásálló.

MEGTAKARÍTÁS: 7.900Ft (44%)

Engedélyezett utánrendelésre

10.000Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 10.000Ft2x 8.500Ft3x 7.500Ft
Cikkszám: LedRegrat Kategóriák: ,

TEGYE SZEBBÉ KERTJÉT

Ezek a pitypang formájú napelemes lámpák szebbé teszik a kertjét. Úgy néznek ki, mint valódi növények. De éjszaka varázslat történik… Éjszaka igazán szépek. Sok szín és világos LED, amelytől elmosolyodik. Amikor az élénk napsütéses kerti világítás éjszaka bekapcsol, kivilágítja a kertjét, és romantikus és bájos hangulatot ad otthonához, teraszához, fűkertjéhez stb.

NAPENERGIÁVAL MŰKÖDIK

A 600mAh újra feltölthető akkumulátorral működik, a fény egy napos napon 6-8 óra alatt teljesen feltölthető. Teljesen feltöltve éjszaka 8-12 órán át fog világítani. Napenergiás lámpáink polikristályos silícium napkollektor alapján működnek, gyorsabb és hatékonyabb átalakítással a nappali töltéshez, és a fény automatikusan bekapcsol a sötétben. Biztonságosan használható akkumulátor nélkül.

KÖNNYŰ ÉS VEZETÉK NÉLKÜLI TELEPÍTÉS

Nincs szükség drótokra vagy dugaljakra, csak helyezze el a napelemes pitypang világításokat a kertjében, és kapcsolja be a kapcsolót, hogy élvezhesse a világ legszebb napenergiás díszvilágításait. Az hajtásokat és a leveleket acél drót tartja, amely ultra rugalmasságot és tartósságot biztosít, lehetővé téve, hogy bármilyen stílusban és szögben hajlítsa a napenergiás virágvilágításokat.

MINDEN IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYRE KÉSZ

A díszvilágítások erős ABS műanyagból és rozsdamentes acélból készülnek. Az IP65 szintűen vízállóak is, ami jelentősen javítja a tartósságot és meghosszabbítja a világítás élettartamát. Készen áll minden időjárási körülményre, és év minden szakában használható.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Anyaga: ABS + selyem + rozsdamentes acél
Töltési idő: 4-6 óra
Munkaidő: 8-10 óra
Fényforrás: Több színben változó LED
Napelem: Monokristályos napelem
Akkumulátor: Ni-MH 1.2V / AA600mah
A termék teljes magassága: 70 cm/2,3 láb
Vízállósági osztály: IP65
Mennyiség: 1 db

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.