-45%

LEDPALM® dekoratív világítás – 7 színben és ajándékutalvány

Varázslatos fény és mesebeli kép udvara, kertje vagy terasza varázslatos díszítésére. A 7 színt váltó napelemes lámpa elengedhetetlen kiegészítője otthoni környezetének.

MEGTAKARÍTÁS: 6.800Ft (45%)

Készleten (utánrendelhető)

8.200Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.200Ft2x 6.970Ft3x 6.150Ft
Cikkszám: LedPalm Kategóriák: , ,

AUTOMATIKUS MŰKÖDÉS

Az RGB móddal, amely lehetővé teszi 7 szín megváltoztatását, ezek a napelemes lámpák hihetetlenül egyediek. Segítségükkel udvara, kertje vagy terasza ragyogni fog és megváltoztatja otthona arculatát. Látványos éjszakai megjelenésük mindenkit megbabonáz, aki ránéz ezekre a fényekre.

NAPENERGIÁT HASZNÁLNAK

A napelemes lámpák használatával jót tesz a természetnek is. Vagyis nappal a nap energiáját fogja használni, ami úgy tölti fel a lámpákat, hogy éjszaka elég erős fényt adjon. Nincs többletköltség villanyért vagy egyéb energiaforrásért!

VÍZÁLLÓ

Nem kell aggódnia, ha esik (vagy havazik), mivel vízálló anyagból készültek. Így nem kell gondolnia arra, hogy rossz időben a fedél alatt tárolja őket. Még esőben vagy hóban is élvezheti az általuk kibocsátott varázslatos fényt.

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

Egy csomagban mindent megkap, amire szüksége van. A telepítéshez nincs szükség további szerszámokra. Fontos, hogy olyan helyre helyezzük őket, ahol napközben elegendő napfényt kapnak. Helyezze őket a kívánt pozícióba, nyomja meg a bekapcsoló gombot, és elkezdődik a töltés. Ezután automatikusan működni kezdenek, és éjszaka színt váltanak, nappal pedig automatikusan kikapcsolnak. Átlagosan 6 óra napfényre van szükségük a feltöltéshez, majd éjszaka 8-12 órára bekapcsolnak. Így a kapott energia és működés kiváló arányos kihasználásával rendelkeznek!

GYÖNYÖRŰ TERVEZÉS, MELY MINDEN ÉVSZAKBAN ALKALMAS

A lámpák egyedi megjelenésűek, amelyek pálmafa formájára emlékeztetnek, ami még több varázst ad nekik. Minden évszakban használhatja dekorációként.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Mennyiség: 1 db

Szín: Többszínű (7 különböző szín automatikusan megváltozik)

Feszültség: 1,2V

Külső anyag: ABS műanyag

Mérete: 65 x 35 cm

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.