-28%

Színváltozó úszó játék FUNNYKIT® és ajándékutalvány

A tökéletes társ az ön babájának fürdéséhez! Ez a játék sok szórakozást, izgalmat és játékosságot hoz a fürdéshez. Végül egy kellemes és felejthetetlen élmény lesz.

MEGTAKARÍTÁS: 3.700Ft (28%)

9.300Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.300Ft2x 7.910Ft3x 6.980Ft
Cikkszám: KopIgr Kategória:

FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY

Ajándékozza meg babáját egy káprázatos fényjátékkal, ezzel a mini lebegő delfinnel! A fényes megjelenés különböző színeket biztosít a fürdéshez.

VÍZSUGÁR A HOZZÁADOTT MÓKÁHOZ

Nehéz elérni, hogy a baba fürödjön? A vízsugár funkció segít a relaxációban! A játék finoman szór egy áramot vízzel, hogy egy szórakoztató és izgalmas fürdési élményt biztosítson. Ez ösztönzi a babát, hogy élvezze a fürdést.

ANYAGA KÍMÉLETES A BABÁHOZ

A babák érzékenyek és különleges gondoskodást igényelnek, ezért ez a játék rendkívül puha, nem mérgező anyagból készült, amely BPA-mentes és érzékeny bőrre. Kerek sarkokkal, sima élekkel és nem csúszós alapzattal rendelkezik, amely biztosítja, hogy a baba biztonságosan élvezhesse a fürdést.

KÖNNYŰ HASZNÁLNI ÉS TISZTÍTANI

A játék tisztításához egyszerűen csavarja le a delfin alját és ürítse ki a vizet. A felületeket kézzel is mild szappannal és vízzel lehet mosni, vagy a játékot a mosogatógép tetejére helyezheti. A játék könnyű, így könnyen magával viheti a strandra, a medencébe vagy utazásokra. Így a baba kedvenc fürdőjátéka bárhová magával viheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Szín: Fehér (használat közben 5 különböző színre változik)
Anyag: Műanyag, bababarát anyag BPA mentes
Működés: 3 AAA elem (nem tartozék)

 

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.