- 29%
Akció!

USB lámpa szúnyogok ellen és ajándékutalvány

Szabaduljon meg ártalmatlan módon a bosszantó szúnyogoktól. Védje meg magát és családját a bosszantó csípésektől.

9,100Ft 12,800Ft

Elfogyott

Cikkszám: KomMali Kategóriák: ,

ÉLVEZZE A NYARAT!

Nagyon egyszerű! Csak nyomja meg a bekapcsológombot, és a szúnyogcsapda működésbe lép. Különleges fény felhasználásával minden irányból vonzza és elpusztítja a szúnyogokat.

CSENDES MŰKÖDÉS, VEGYI ANYAGOK NÉLKÜL

A készülék teljesen csendesen működik, így nem fogja zavarni az alvást. Amíg édesen alszol, a termék megakadályozza, hogy a szúnyogok megcsípjenek.


KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ ÉS TISZTÍTHATÓ

Használata meglehetősen egyszerű, alkalmas minden helyiségbe, ahol szúnyogok leselkednek rád. Használata rendkívül egyszerű és könnyedén tisztítható is. Mindössze ürítse ki a tartályt, és készen is áll az újrafelhasználásra.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyaga: ABS
Fekete: Szín
Feszültség: 5W
Mérete: kb. 13,5 x 13,5 x 22 cm
Energiaellátás: USB kábel segítségével
Egyéb: vegyszerek nélkül működik

Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Adjon hozzá értékelést
„USB lámpa szúnyogok ellen” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Ha a termék raktárunkban van készleten, úgy 4-7 munkanapon belül kiszállítjuk a termékeket, ha más értesítést nem kap ezzel kapcsolatban.
A küldemények kézbesítésének szerződéses partnere a GLS Magyarország, de a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy más szállítási szolgáltatást válasszon, ha ez lehetővé teszi a megrendelés hatékonyabb teljesítését. A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik, a kézbesítés előtt a futárszolgálat értesíti Önt e-mailben, ill. SMS üzenetben vagy telefonon keresi.

Mivel tudjuk, hogy a terméket anélkül vásárolta meg, hogy látta vagy kipróbálta volna, lehetővé tesszük, hogy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldje. A terméket kicserélheti (pl. más méretűre, színre) vagy visszaküldheti, ha sérülten érkezik meg.
A visszaküldésről és a reklamációról ITT: https://funavocado.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/ olvashat bővebben.
A szerződéstől való elállás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] kapcsolattartási e-mail címen, és további utasításokat kap.