-32%

Mini elektromos fűtés és ajándékutalvány

  • A fűtőtest felépítése egyedi és elegáns
  • Rendkívül csendes működés
  • Fűtés mindössze 3 másodperc alatt
  • Szinte bárhol használhatja
MEGTAKARÍTÁS: 6.800Ft (32%)

Készleten (utánrendelhető)

14.400Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 14.400Ft2x 12.240Ft3x 10.800Ft
Cikkszám: Grelnik Kategória:

PTC FŰTÉS TECHNOLÓGIA

A fűtőtest strapabíró PTC kerámia fűtőelemet használ 600W fűtőteljesítménnyel, felfűtés után a fűtőtest meleg marad és segít több hőt és áramot megtakarítani, nincs oxigénfogyasztás és nincs nyílt láng, mert törődünk az Ön egészségével és biztonságával.

ERŐS ÉS RENDKÍVÜL CSENDES

PTC és V0 égésgátlókat használ a gyors felfűtéshez 3 másodpercen belül, teljesítménye pedig megegyezik a hagyományos, 1200 W-os fűtőberendezésekkel. Ez azt jelenti, hogy a ventilátorok több energiával rendelkeznek, mint a többi hagyományos ventilátor. Ugyanakkor a zaj nem éri el az 50 decibelt. Tanulás vagy könyvolvasás közben aktiválhatja a CSENDES ÜZEMMÓDOT, és nagyon békés környezetet biztosíthat.

MEGGÁTOLJA A TÚLMELEGEDÉST

Biztosítson hővédelmet. Amikor a belső fűtési hőmérséklet eléri a 158 °C-ot, a gép automatikusan leáll, és lehűlés után automatikusan folytatja a munkát.

BELSŐ SZŰRŐ

A fűtőventillátor kivehető szűrővel van felszerelve, amely megakadályozza a rövidzárlatokat és a gépből származó rovarok és por által okozott égési sérüléseket, ami nagymértékben meghosszabbítja a ventilátor élettartamát. Nagyon alkalmas belső terekbe, otthonokba és irodákba, de nem alkalmas fürdőszobákba, mosókonyhákba vagy más magas páratartalmú helyiségekbe.

 

Szín: fekete
Működési terület: 11-20㎡

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.