- 47%
Akció!

Mini elektromos fűtés és ajándékutalvány

  • A fűtőtest felépítése egyedi és elegáns
  • Rendkívül csendes működés
  • Fűtés mindössze 3 másodperc alatt
  • Szinte bárhol használhatja

7,590Ft 14,400Ft

Válassza ki a termék mennyiségét és spóroljon
Népszerű
11x 7,590Ft / db22x 6,452Ft / db33x 5,693Ft / db

Rendeld meg most és a termék várhatóan megérkezik

  • Biztonságos vásárlás

  • Házhozszállítás

  • Könnyű visszaküldés

Cikkszám: Grelnik Kategória:

PTC FŰTÉS TECHNOLÓGIA

A fűtőtest strapabíró PTC kerámia fűtőelemet használ 600W fűtőteljesítménnyel, felfűtés után a fűtőtest meleg marad és segít több hőt és áramot megtakarítani, nincs oxigénfogyasztás és nincs nyílt láng, mert törődünk az Ön egészségével és biztonságával.

ERŐS ÉS RENDKÍVÜL CSENDES

PTC és V0 égésgátlókat használ a gyors felfűtéshez 3 másodpercen belül, teljesítménye pedig megegyezik a hagyományos, 1200 W-os fűtőberendezésekkel. Ez azt jelenti, hogy a ventilátorok több energiával rendelkeznek, mint a többi hagyományos ventilátor. Ugyanakkor a zaj nem éri el az 50 decibelt. Tanulás vagy könyvolvasás közben aktiválhatja a CSENDES ÜZEMMÓDOT, és nagyon békés környezetet biztosíthat.

MEGGÁTOLJA A TÚLMELEGEDÉST

Biztosítson hővédelmet. Amikor a belső fűtési hőmérséklet eléri a 158 °C-ot, a gép automatikusan leáll, és lehűlés után automatikusan folytatja a munkát.

BELSŐ SZŰRŐ

A fűtőventillátor kivehető szűrővel van felszerelve, amely megakadályozza a rövidzárlatokat és a gépből származó rovarok és por által okozott égési sérüléseket, ami nagymértékben meghosszabbítja a ventilátor élettartamát. Nagyon alkalmas belső terekbe, otthonokba és irodákba, de nem alkalmas fürdőszobákba, mosókonyhákba vagy más magas páratartalmú helyiségekbe.

 

Szín: fekete
Működési terület: 11-20㎡

Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Adjon hozzá értékelést
„Mini elektromos fűtés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Ha a termék raktárunkban van készleten, úgy 4-7 munkanapon belül kiszállítjuk a termékeket, ha más értesítést nem kap ezzel kapcsolatban.
A küldemények kézbesítésének szerződéses partnere a GLS Magyarország, de a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy más szállítási szolgáltatást válasszon, ha ez lehetővé teszi a megrendelés hatékonyabb teljesítését. A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik, a kézbesítés előtt a futárszolgálat értesíti Önt e-mailben, ill. SMS üzenetben vagy telefonon keresi.

Mivel tudjuk, hogy a terméket anélkül vásárolta meg, hogy látta vagy kipróbálta volna, lehetővé tesszük, hogy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldje. A terméket kicserélheti (pl. más méretűre, színre) vagy visszaküldheti, ha sérülten érkezik meg.
A visszaküldésről és a reklamációról ITT: https://funavocado.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/ olvashat bővebben.
A szerződéstől való elállás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] kapcsolattartási e-mail címen, és további utasításokat kap.