-32%

2 az 1-ben padlótisztító és ajándékutalvány

Modern kialakítású kiegészítő, mellyel könnyedén elérheted otthonod minden rejtett zugát. A modern technológia lehetővé teszi a felületek gyors és egyszerű takarítását ecsettel, sepréssel.

Elfogyott

Cikkszám: ClScr Kategória:

👉 INNOVATÍV TERVEZÉS MINDEN OTTHONBA

Ennek az univerzális takarítóeszköznek a használata sokoldalú, így többé nem kell külön kefét, majd nedves törlőkendőt használnod. A speciálisan kialakított sörtéknek köszönhetően, amelyek az alábbi V betű szerint vannak formázva, mostantól könnyedén elérheted a fürdőszoba illesztéseit, és eltávolíthatod az összes penészt és szennyeződést. Az oldalsó gumikaparóval ezután eltávolítod a felesleges vizet a felületről.

👉 BELSŐ ÉS KÜLSŐ FELÜLETEKRE ALKALMAS

A merev sörtéjű kefe elég puha ahhoz, hogy ne sértse meg a padlót belülről, és elég erős a kültéri csempe vagy kerámia tökéletes tisztításához. Hosszú állítható fogantyújának köszönhetően könnyedén elérheti a nagyon hozzáférhető helyeket is. Könnyedén kimoshatja a magas ablakokat, és sokat nyúlhat a sarokban lévő polcok alá.

👉 ERGONOMIKUS FOGANTYÚ

A takarító eszköz munkavégzéshez hosszú nyéllel van felszerelve, amelyet könnyedén felakaszthatsz és 112 cm-es magasságig állíthatod. A legjobb az egészben, hogy vízszintesen 120°-ban tud mozogni, ami barátságosabb testtartást és könnyebb hozzáférést biztosít a helyekhez. A tartó spirálhuzallal csatlakozik a keféhez, így könnyen lecsavarható, és támasz nélkül folytathatja a munkát. Ez különösen ajánlott mosogatók, konyhai rések, illetve a csempék és egyéb terek tisztítására.

👉 MINŐSÉGI ANYAG, TARTÓSSÁGRA TERVEZVE

A termék tartósságot és minőséget kínál a mindennapi használat során. Az ecset sűrű sörtéi kemény anyagból készültek, amely a műanyag részt tartja a tetején. Egy gumikaparó és egy hosszú könnyűfém rúd segít neki oldalt.

A termék könnyen használható csempék, keményfa, üvegfelületek, betonpadlók nedves vagy száraz tisztítására, mint például garázs, terasz, zuhanyzó, fürdőkád és hasonlók.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.