ADAPTER NAGYNYOMÁSÚ SZIVATTYÚHOZ és ajándékutalvány

A sárgaréz adaptert úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen csatlakoztassa az Aquajet tisztítót a víztömlőhöz.

4,206Ft

Válassza ki a termék mennyiségét és spóroljon
Népszerű
11x 4,206Ft / db22x 3,576Ft / db33x 3,155Ft / db

Rendeld meg most és a termék várhatóan megérkezik

  • Biztonságos vásárlás

  • Házhozszállítás

  • Könnyű visszaküldés

Cikkszám: CevAdap Kategória:

PROBLÉMAMENTES CSATLAKOZÁS

Egyszerűen csatlakoztatható nyomásmosó fúvókákhoz 1/4 hüvelyk QC csatlakozón keresztül, hogy a tisztítási élménye problémamentes legyen.

PROBLÉMAMENTES CSATLAKOZÁS

UNIVERZÁLIS KOMPATIBILITÁS

A 4500 PSI nyomású nyomásmosókhoz tervezett PowerConnect csatlakozó adapterünk optimális teljesítményt nyújt még a nagy nyomású tisztítási feladatok során is, 140° F hőmérsékleten működve.

UNIVERZÁLIS KOMPATIBILITÁS

TARTÓS KIALAKÍTÁS

Tartós rézből készült PowerConnect csatlakozó adapterünk hosszú élettartamú használatot garantál, megbízható teljesítményt nyújtva minden nyomásmosási igényéhez.

TARTÓS KIALAKÍTÁS

ENGEDJE SZABADON AZ ERŐT

Maximalizálja a nyomásmosó hatékonyságát PowerConnect csatlakozó adapterünkkel, amely problémamentesen csatlakozik és univerzálisan kompatibilis, hogy tisztítási feladatai könnyedén elvégezhetőek legyenek.

MŰSZAKI ADATOK

Termék méretei: 318 x 254 x 216 cm
Súly: 140 gramm
Anyag típusa: réz

MŰSZAKI ADATOK

Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Adjon hozzá értékelést
„ADAPTER NAGYNYOMÁSÚ SZIVATTYÚHOZ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Ha a termék raktárunkban van készleten, úgy 4-7 munkanapon belül kiszállítjuk a termékeket, ha más értesítést nem kap ezzel kapcsolatban.
A küldemények kézbesítésének szerződéses partnere a GLS Magyarország, de a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy más szállítási szolgáltatást válasszon, ha ez lehetővé teszi a megrendelés hatékonyabb teljesítését. A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik, a kézbesítés előtt a futárszolgálat értesíti Önt e-mailben, ill. SMS üzenetben vagy telefonon keresi.

Mivel tudjuk, hogy a terméket anélkül vásárolta meg, hogy látta vagy kipróbálta volna, lehetővé tesszük, hogy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldje. A terméket kicserélheti (pl. más méretűre, színre) vagy visszaküldheti, ha sérülten érkezik meg.
A visszaküldésről és a reklamációról ITT: https://funavocado.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/ olvashat bővebben.
A szerződéstől való elállás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] kapcsolattartási e-mail címen, és további utasításokat kap.