-33%

Öntapadó dekoratív 3D tapéta (10 db) – BrickWall és ajándékutalvány

Ezzel a dekoratív tégla formájú 3D tapétával bármilyen teret szépíthet és megvédheti a falakat, miközben hő- és hangszigetelést biztosít otthonában.

MEGTAKARÍTÁS: 4.600Ft (33%)

Készleten (utánrendelhető)

9.200Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.200Ft2x 7.820Ft3x 6.900Ft
Cikkszám: BrickWall Kategóriák: , ,

AZ OTTHON SZÉPSÉGE ÉS VÉDELME

Ideálisak a fal sérült részének néhány perc alatti letakarására, jelentős ráfordítás és időveszteség nélkül. Maga a tapéta sajátos kialakítása háromdimenziós hatást ad, ami tovább szépíti a teret. Teljes hang- és hőszigetelést kap.

MINŐSÉGI ÉS BIZTONSÁGOS ANYAG

Speciális puha anyagból készültek, amely további védelmet nyújt a falnak, valamint a kisgyermekek teljes védelmét egy ütközés esetén. A tapéták önmagukban vízállóak, így nem okoz gondot közvetlenül vízzel letisztítani vagy vízzel érintkezni a minőségre.

KÖNNYŰ ÉS GYORS TELEPÍTÉS

Mivel a tapéta öntapadó, nincs szükség ragasztó és egyéb eszközök használatára. Egyszerűen távolítsa el a védőfóliát a tapéta hátuljáról, ragassza fel a kívánt felületre, és óvatosan nyomja meg egy ronggyal. Könnyen vághatja, ha nem tetszik a szabványos méret. Felszerelés előtt tisztítsa meg és szárítsa meg a falfelületet.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: fehér
Anyaga: Kiváló minőségű XPE hab
Mérete: 35 cm x 38 cm
A csomagban 10 db öntapadós tapéta található

 

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.