-29%

Baba mackóköpeny és ajándékutalvány

A gyermek úgy érzi magát, mint egy mesében. Öltöztesd fel egy puha, kényelmes és aranyos mackóköpenybe.

Törlés

11.500Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 11.500Ft2x 9.780Ft3x 8.630Ft
Cikkszám: BabyWrap Kategóriák: ,

ELŐNYÖK:

✅ Rendkívül kényelmes
✅ Ideális érzékeny bőrre
✅ Meleg és puha anyag
✅ A legpraktikusabb ajándék gyerekeknek

👉 A GYERMEK FELHŐK KÖZT ÉRZI BENNE MAGÁT

Adj a kicsinek a legkényelmesebb fürdőköpenyt, amelyben úgy érzi magát, mint egy mackó az odúban. Kényelmes, nyugodt és sok melegséggel. Egy pillanat alatt meg fogja érezni az anyag kényelmét, mintha a legpuhább felhőn feküdne. Egy mackóköpeny még aranyosabbá varázsolja babádat! Nem fogod tudni nem nézni őt.

👉 AZ ÉRZÉKENY BŐR HÁLÁS LESZ

Képzeld el a baba puha bőrét, olyan érintetlen, természetes és nyilvánvalóan finom. Ebben a köpenyben semmi sem fogja megzavarni, úgy lélegzik, mintha a legfrissebb levegő lenne. A könnyű anyag megakadályozza a túlmelegedést, és kényelmesen tartja újszülöttjét. Luxus, amit a baba mindenképpen megérdemel.

👉 MULTIFUNKCIÓS

A köpeny egyaránt használható átöltözésre, babakocsi takaróként, alvásra, fürdés után stb. Ebben a kicsi biztonságban és kényelmesen érzi majd magát különféle helyzetekben. Semlegességének köszönhetően a köpeny csodálatosan alkalmazkodó, és alkalmas fiúk és lányok számára egyaránt. Kiváló és rendkívül praktikus ajándék.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: kék és rózsaszín
Anyaga: 100% poliészter

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.