-36%

AirBrush készlet (ehető) festék permetezéséhez és ajándékutalvány

Permetezzen színt a süteményekre és desszertekre, és hozzon létre egy csodálatos dekorációt, amely minden vendégét lenyűgözi.

MEGTAKARÍTÁS: 4.200Ft (36%)

Készleten

7.600Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.600Ft2x 6.460Ft3x 5.700Ft
Cikkszám: AirBrush Kategóriák: , , ,

CSODÁLATOS DESSZERT ÉS SÜTEMÉNYDÍSZÍTÉS

Ez a spray nagyon praktikus eszköz az édességek díszítéséhez. Gyors és egyszerű a festék és a csillogás felvitele a süteményekre, tortákra, desszertekre …
A szín egyenletesen oszlik el, szépen felvitt, szép elegáns megjelenést kölcsönöz a tortának, sütiknek. Alkotásai olyanok lesznek, mintha egy profi cukrásztól lennének, még akkor is, ha Ön kezdő.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

A festék szórására szolgáló festékszóró nagyon könnyen használható. Öntse a festéket a tárolóba,
helyezze a tartályt a szivattyúra, és kezdje el szórni a festéket. Permetezze a festéket kb. 20 cm távolságra a tortától vagy a desszerttől.
Az átlátszó edény lehetővé teszi, hogy megnézze, mennyi festék áll még rendelkezésre a használat során.

4 FESTÉKTARTÓ, SPRAY

A csomagban kap egy permetező szivattyút és festékszórót, ill. 4 színtelen tartályt (festéktartály). Használat közben kicserélheti a tartályokat, és különböző színeket használhat a díszítéshez. A permetező spray lehetővé teszi az egyenletesen szóródó festék előállítását. Minőségi anyagból készült, biztonságos az élelmiszerrel való érintkezéshez.

SZÓRAKOZTATÓ ÉS EGYSZERŰ

Mostantól a sütemények és más desszertek elkészítése és díszítése egyszerű és szórakoztató lesz. A sütemények olyanok lesznek, mint egy profi cukrásztól.

* Tipp: Ha kívánja, ehető csillogást is hozzáadhat a festékhez, hogy még különlegesebb megjelenést kapjon a torta. *

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.