-20%

AirBrush készlet (ehető) festék permetezéséhez

Permetezzen színt a süteményekre és desszertekre, és hozzon létre egy csodálatos dekorációt, amely minden vendégét lenyűgözi.

MEGTAKARÍTÁS: 2.150Ft (20%)

Készleten (utánrendelhető)

8.550Ft + ingynes szállítás

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.550Ft2x 7.268Ft3x 6.413Ft
Cikkszám: AirBrush Kategória:

 

CSODÁLATOS DESSZERT ÉS SÜTEMÉNYDÍSZÍTÉS

Ez a spray nagyon praktikus eszköz az édességek díszítéséhez. Gyors és egyszerű a festék és a csillogás felvitele a süteményekre, tortákra, desszertekre …
A szín egyenletesen oszlik el, szépen felvitt, szép elegáns megjelenést kölcsönöz a tortának, sütiknek. Alkotásaik olyanok lesznek, mintha egy profi cukrásztól lennének, még akkor is, ha Ön kezdő.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

A festék szórására szolgáló festékszóró nagyon könnyen használható. Öntse a festéket a tárolóba,
helyezze a tartályt a szivattyúra, és kezdje el szórni a festéket. Permetezze a festéket kb. 20 cm távolságra a tortától vagy a desszerttől.
Az átlátszó edény lehetővé teszi, hogy megnézze, mennyi szín áll még rendelkezésre a használat során.

 

4 FESTÉKTARTÓ, SZPREJ

A csomagban kap egy permetező szivattyút és festékszórót, ill. 4 színtelen tartályt (festéktartály). Használat közben kicserélheti a tartályokat, és különböző színeket használhat a díszítéshez. A permetező spray lehetővé teszi az egyenletesen szóródó festék előállítását. Minőségi anyagból készült, biztonságos az élelmiszerrel való érintkezéshez.

SZÓRAKOZTATÓ ÉS EGYSZERŰ

Mostantól a sütemények és más desszertek elkészítése és díszítése egyszerű és szórakoztató lesz. A sütemények olyanok lesznek, mint egy profi cukrásztól.

* Tipp: Ha kívánja, ehető csillogást is hozzáadhat a festékhez, hogy még különlegesebb megjelenést a tortáról. *