-47%

Spirálfúró zöldségekhez és gyümölcsökhöz (4 kiegészítővel) és ajándékutalvány

Csak tekerd be kedvenc gyümölcsöd vagy zöldséged, és töltsd meg őket a legfinomabb köretekkel. Az ételek finomakká válnak, vendégeid pedig el lesznek ragadtatva.

Elfogyott

Cikkszám: ZelSet Kategóriák: ,

ÉLVEZD ÉS SPÓROLJ IDŐT

Ne pazarolj többé felesleges időt a konyhában az ételek elkészítéséhez! Ez a spirálfúró Veggie egy olyan eszköz, amely sokkal könnyebbé teszi munkádat. Ezzel könnyedén készíthetsz finom töltött zöldségeket vagy gyümölcsöket. Egyszerűen forgasd el a kívánt spirális kiegészítést a zöldségben vagy gyümölcsben, és élvezd az új ételkészítési ötleteket.


REMEK TÖLTÖTT ZÖLDSÉGEK ELŐKÉSZÍTÉSÉHEZ

Itt az ideje, hogy finom töltött ételekkel nyűgözd le vendégeidet. Tölts meg gyümölcsöt vagy zöldséget hússal, rizzsel, sajttal és más fűszerekkel. Az ötletek valóban végtelenek. Készíthetünk töltött cukkinit, paradicsomot, uborkát, padlizsánt, töltött almát, töltött burgonyát stb.

Mostantól a fogások, piknikek, születésnapok vagy más ünnepek alkalmával már nem fogynak el az ötletek a finom ételekhez.

 

4 KIEGÉSZÍTŐ

A készlet 4 különböző kiegészítőt tartalmaz (2 cm, 2,5 cm, 3 cm, 4 cm). Válaszd ki a megfelelő méretet egy adott gyümölcs vagy zöldség számára, és kezdj el alkotni a konyhában! Kivághatsz kisebb vagy nagyobb lyukakat is. Az egyes kiegészítők cseréje gyors és egyszerű.

 

ENGEDD SZABADJÁRA A KÉPZELETED

A szerkentyű használata nagyon egyszerű. Csak használd a fantáziád az új ízekért, és élvezd az ételkészítés új dimenzióit.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.