-34%

MYSAVER® multifunkcionális csuklótáska és ajándékutalvány

Nagyszerű sportoláshoz, kerékpározáshoz, futáshoz, fitneszhez vagy utazáshoz. A “karkötő” trendi és stílusos, így könnyen hordozhatja telefonját, kártyáit vagy kulcsait.

MEGTAKARÍTÁS: 4.000Ft (34%)

Engedélyezett utánrendelésre

7.800Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.800Ft2x 6.630Ft3x 5.850Ft
Cikkszám: ZapTorb Kategória:

A LEGFONTOSABB DOLGOK BIZTONSÁGOS HELYEN

Maradjon aktív és szervezett a csuklópántunkkal/táskánkkal. Lehetővé teszi a hitelkártyák és a pénz tárolását az utazáshoz és a sporttevékenységekhez. Tökéletes sportolóknak, utazóknak és elfoglalt szakembereknek, akiknek szervezetten kell dolgozniuk, és a holmijukat mindig biztonságban kell tartaniuk maguknál!

 

VELED, BÁRMILYEN ÚTRA IS MÉSZ

Mostantól az edzőteremből egyenesen a boltba mehetsz anélkül, hogy nagy pénztárcát vagy kézitáskát kellene cipelned. A fontos személyes tárgyakat pedig mindig kézben tarthatod. Kényelmes cipzáras rendszerrel rendelkezik, így szükség esetén egy kézzel is könnyen nyitható és zárható. Ráadásul akár öt hitelkártyát vagy bankjegyet is könnyedén tárolhatsz benne, míg a nagyobb zsebben biztonságosan tárolhatod az érméket vagy a kulcsokat.

VÍZÁLLÓ, KÉNYELMES ÉS KÖNNYEN VISELHETŐ

A csuklótáska vékony, könnyű, kényelmes és biztonságos, így nyugodtan pihenhet – pénzügyei biztonságban vannak. Vízálló, tehát vízálló. Senki sem tudja letépni a csuklójáról! Így az aktív életmód tökéletes kiegészítője, és egyben a legbiztonságosabb módja személyes tárgyaid tárolásának.

ELASZTIKUS PÁNT ÉS CIPZÁR

Puha és kényelmes pamut anyagból készült, és biztonságos cipzárral záródik. Az állítható rugalmas pánt minden csuklómérethez kényelmes illeszkedést biztosít. Az apró tárgyak tárolására szolgáló praktikus zseb minden bizonnyal a legkényelmesebb az olyan dolgok számára, mint az érmék, kártyák, kulcsok és így tovább. Akár futsz, akár kerékpározol vagy csak sétálsz, minden helyzetben hasznos lehet!

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: Fekete

Anyag: pamut

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.