Láncfűrész Lánc és ajándékutalvány

A Mini láncfűrész lánc könnyen és biztonságosan telepíthető. A lánc fogai erősek, ezáltal javítják a munkahatékonyságot és kielégítik a munkakövetelményeket.

4,500Ft

Válassza ki a termék mennyiségét és spóroljon
Népszerű
11x 4,500Ft / db22x 3,825Ft / db33x 3,375Ft / db

Rendeld meg most és a termék várhatóan megérkezik

  • Biztonságos vásárlás

  • Házhozszállítás

  • Könnyű visszaküldés

Cikkszám: ZagaKetna Kategória:

MŰSZAKI ADATOK

Lánc telepítési utasítások fűrészre: (Lánc csere vagy meghúzása esetén távolítsa el az akkumulátort!) Beállítja a láncvezetőt a fűrészre. Telepítse a láncot és ügyeljen rá, hogy a megfelelő irányba tartalmazza. Rögzítse a szilárd fedőlemez és illessze be az anyát (ne húzza meg). Csavarhúzóval állítsa be a lánc feszességét. Húzza meg az oldalsó lemezen található anyát. Helyezze be az akkumulátort alulra, és készen áll a használatra

MŰSZAKI ADATOK

:

Csomag tartalma: 1x láncfűrész láncModel: Mini 1/4 – 043; 4” 28PLánc hossza: 36cm

:

:

:.

:

:

:.

MŰSZAKI RÉSZLETEK

Lánc telepítési utasítások fűrészre: (Lánc csere vagy meghúzása esetén távolítsa el az akkumulátort!) Beállítja a láncvezetőt a fűrészre Telepítse a láncot és ügyeljen rá, hogy a megfelelő irányba tartalmazza Rögzítse a szilárd fedőlemez és illessze be az anyát (ne húzza meg) Csavarhúzóval állítsa be a lánc feszességét Húzza meg az oldalsó lemezen található anyát Helyezze be az akkumulátort alulra, és készen áll a használatra

Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Adjon hozzá értékelést
„Láncfűrész Lánc” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Ha a termék raktárunkban van készleten, úgy 4-7 munkanapon belül kiszállítjuk a termékeket, ha más értesítést nem kap ezzel kapcsolatban.
A küldemények kézbesítésének szerződéses partnere a GLS Magyarország, de a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy más szállítási szolgáltatást válasszon, ha ez lehetővé teszi a megrendelés hatékonyabb teljesítését. A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik, a kézbesítés előtt a futárszolgálat értesíti Önt e-mailben, ill. SMS üzenetben vagy telefonon keresi.

Mivel tudjuk, hogy a terméket anélkül vásárolta meg, hogy látta vagy kipróbálta volna, lehetővé tesszük, hogy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldje. A terméket kicserélheti (pl. más méretűre, színre) vagy visszaküldheti, ha sérülten érkezik meg.
A visszaküldésről és a reklamációról ITT: https://funavocado.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/ olvashat bővebben.
A szerződéstől való elállás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az info@funavocado.hu kapcsolattartási e-mail címen, és további utasításokat kap.