-50%

Nagynyomású mosópisztoly – JetSpray

Ez az erős mosópisztoly gyorsan eltávolítja a szennyeződéseket. A hosszúsága miatt nagyobb távolságra lévő felületek elérésében is segíthet. Készüljön fel az egyszerű tisztításra.

Elfogyott

Cikkszám: WashGun Kategória:

SZUPER KERTI TÖMLŐCSATLAKOZÓ

Nagynyomású pisztolyunk 2 fúvókával érkezik, az egyik egy erős sugár, a másik egy gyengéd porlasztó, valamint egy további, 360 fokban elforgatható rugalmas hosszabbítócső. Eltávolít minden felhalmozódott szennyeződést és penészt a fa vagy alumínium burkolatokról és beton alapokról. Varázsolja közönséges tömlőjét csodálatos és hasznos alátétté bármilyen felületre.

KÉT MÓD A TÖMLŐK CSATLAKOZTATÁSÁNAK

Az egyik módja a víztömlő közvetlen csatlakoztatása a mosópisztolyhoz (a legtöbb kerti tömlőhöz megfelelő). Egy másik lehetőség a termékhez mellékelt csatlakozó használata (amely a szabványos 1,30 cm-es kerti tömlőknek felel meg).

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAG ÉS KIVITELEZÉS

Magasnyomású mosónk eredeti mosórúddal és flexibilis rozsdamentes acél hosszabbító tömlővel, standard és kiegészítő csatlakozóval a rozsda- és korrózióálló tömlőhöz, bevonatos csúszásgátló fogantyúval rendelkezik a biztonságos működés érdekében. Erős és tartós, nem törik és nem hajlik, a termék hosszú idő után is ugyanaz marad a piacon lévő többi termékkel összehasonlítva.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyaga: rozsdamentes acél, sárgaréz, TPR
A csomag tartalma: 1x magasnyomású mosó, 1x további rugalmas hosszabbító tömlő, 2x fúvóka, 1x tömlőcsatlakozó