-39%

Vízálló strandtáska és ajándékutalvány

A vízálló strandtáska minden helyzetben nagyon hasznos lesz, szárazon és biztonságban tartja személyes tárgyait és eszközeit

Törlés

8.800Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.800Ft2x 7.480Ft3x 6.600Ft
Cikkszám: VodTorb Kategória:

TÖBBCÉLÚ FELHASZNÁLÁS

A vízálló strandtáska minden helyzetben nagyon hasznos lesz! Akár heves esőben találja magát, akár a tengerparton egy kellemes úszásra, táskáink szárazon és biztonságban tartják holmijait és eszközeit.

ÁLLÍTHATÓ KÉNYELMES PÁNT MINDEN MÉRETRE

A fantasztikusan állítható pántnak köszönhetően a vízálló strandtáskát a derekán hordhatja, mint egy táskát, vagy hordozhatja a vállán, mint egy normál kézitáskát. Olyan kényelmes, hogy bárhová magával viheti!


ELLENÁLLÓ ÉS JÓ MEGJELENÉSŰ!

A kiváló minőségű PVC anyagból készült vízálló strandtáskát gyakorlatilag lehetetlen megkarcolni éles kövekkel, ágakkal és egyéb akadályokkal.

 

MINDENT BETEHET!

A vízálló strandtáskába mindent elfér, amit általában a zsebében hord, beleértve a telefont, a hitelkártyákat, a pénztárcát, a személyi igazolványt és a kulcsokat.Ez a tok minden okostelefonhoz és táblagéphez illeszthető 18 cm átlóig.

VÍZÁLLÓ

Vízálló tok, 30m mélységig vízálló, hogy elkísérje fürdéskor. Minden vízálló tokot legalább két órán keresztül víz alatt teszteltek az Ön nyugalma érdekében.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: Kék; Rózsaszín
Anyag: PVC
Méret: 22cm x 18cm

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.