-35%

Vetítős LCD óra időjárási állomással

Legyen napi időjárási információ erről a modern digitális óráról. Digitális kijelzővel és magas szintű funkcionalitással büszkélkedhet.

MEGTAKARÍTÁS: 4.700Ft (35%)

Engedélyezett utánrendelésre

8.900Ft + ingynes szállítás

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.900Ft2x 7.565Ft3x 6.675Ft
Cikkszám: UraProjek Kategóriák: ,

KIVETÍTI AZ IDŐT A FALRA

Sűrűn kel fel este vagy talán nehezen ébred reggelente és alig bírja kinyitni a szemét? Ha nem szeretné többet az éjjeli szekrényeden keresgélni a pontos időt, akkor ez a projektoros óra tökéletes választás! Az óra jól látható színes kijelzővel és projektorral van felszerelve, így az időt  és a hőmérsékletet a falra, mennyezetre vetíti akár egész éjjel!

Tökéletesen illeszkedik például egy éjjeliszekrényre.

180 ° -kal elforgathatja a vetítést, hogy minden szükséges információt megkapjon – a falon. Az óra váltakozik a beltéri és a kültéri hőmérséklet között.

 

NAGY LCD KIJELZŐ ÉS 4 SZINTŰ FÉNY

Figyelheti az LCD képernyőn a levegő páratartalmát és egyéb fontos időjárási adatokat is. A dinamikus numerikus kijelző 4 fényerővel extra futurisztikus kinézetet kölcsönöz az órának.

Ezt az órát valóban az optimális működésre tervezték.

VEZETÉK NÉLKÜLI TÁVÉRZÉKELŐ

Az óra távolról csatlakozhat a vezeték nélküli érzékelőkhöz, és rögzíti a lakóterület körüli külső hőmérsékleteket és páratartalmat.

VÁLASSZON MODERN ÓRÁT

Külön kapcsolók vannak a hátoldalán, amelyek két riasztást vezérelnek az Ön igényei szerint. A kiegészítő szundi funkció lehetővé teszi, hogy az ébresztés megszólaltatása után 5-60 percig aludjon a szundi gomb egyszerű megnyomásával.

SPECIFIKÁCIÓ

Az adaptert nem tartamazza a küldemény.

Amennyiben az órát hálózati adapterrel használja, folyamatosan képes az aktuális pontos idő mennyezetre vagy oldalfalra történő kivetítésére. Az óra színes, formatervezett folyadékkristályos kijelzőjét éjszaka is jól látható háttérvilágítással látták el, így este a pontos idő mellett a hőmérsékletet és páratartalmat is láthatja az időjárás jellegének jóslásával együtt.

Tulajdonságok:
– Óra: 12/24h üzemmód
– Naptár: Előre programozott 2099-ig, ébresztő funkció
– Hőmérséklet: °C/°F
– Hőmérséklet mérési tartomány: 0 – 50°C/0 – 122°F
– Hygrometer (páratartalom): 20 – 99%
– Vetített kép élesíthetősége: IGEN! (mérete:kb. 20-35cm, távolság függő, a kép nem fordítható)
– Táp ellátás: 2 db AAA micro elem vagy 4.5 V hálózati adapter (nem tartozék! színválasztásra nincsen lehetőség)