-40%

Nyaklánc “Szeretlek” 100 nyelven és ajándékutalvány

Tökéletes ajándék szeretteidnek! Ez a gyönyörű nyaklánc 100 nyelven hordozza a „Szeretlek” rejtett üzenetet. Kapcsold be a zseblámpát a telefonon, és a nyakláncon keresztül vetítse ki a feliratokat a falra vagy bármilyen más felületre.

MEGTAKARÍTÁS: 6.100Ft (40%)

Készleten (utánrendelhető)

9.000Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.000Ft2x 7.650Ft3x 6.750Ft
Cikkszám: ValMes Kategóriák: ,

ILLATOS RÓZSÁVAL DOBOZBA CSOMAGOLVA

Gondolkoztál már azon, mivel lepd meg kedvesedet? Szeretnéd lenyűgözni jobbik feled valami különleges, de praktikus és nagyszerű divatos kiegészítővel is? Akkor ez a nyaklánc tökéletes számodra! Vetíts ki egy rejtett üzenetet a falra, és élvezzétek együtt a felejthetetlen varázslatos pillanatokat. Ez a tökéletes ajándék Valentin-napra, melyben illatos rózsákkal dobozba csomagolt nyakláncot kapsz, és a készletben egy tasakot is találsz.

 

MINDEN ALKALMARA ALKALMAS

A nyaklánc különféle alkalmakkor viselhető, mint például esküvők, üzleti vacsorák, születésnapi ünnepségek, esti baráti összejövetelek vagy bármilyen más esemény. Ajándékozd meg meglepetésként, vagy kényeztesd magad új ékszerekkel.

KÖRNYEZETBARÁT

Termékünk természetes, tartós anyagokból készül. Nem tartalmaz káros ólmot vagy nikkelt, mint néhány más nyaklánc, így biztonságos a mindennapi használatra.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Hossza: 40 cm
Szín:
rózsaszín-arany
A csomagban kapsz egy „szeretlek” nyakláncot, egy díszdobozt illatos rózsákkal és egy tasakkal.
Kapcsolja be a zseblámpát a telefonon, és vetítse a feliratokat a nyakláncon keresztül a falra vagy bármilyen más felületre.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.