-62%

Férfi nyaklánc – Onnipotente® és ajándékutalvány

Egy nyaklánc Jézussal a medálon és a nagyon precíz kidolgozás minden öltözködési stílust kiegészít, legyen szó hétköznapi vagy elegáns viseletről.

MEGTAKARÍTÁS: 7.700Ft (62%)

Készleten (utánrendelhető)

4.800Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 4.800Ft2x 4.080Ft3x 3.600Ft
Cikkszám: VerCross Kategóriák: , , ,

SZUPER KIVITELEZÉS

A nyaklánc minden részlete nagy gonddal készült és nagyon jól látható. Amellett, hogy jól néz ki, Jézus lépésről lépésre követi Önt, és magabiztosabbnak fogja érezni magad. Ez is nagyszerű ajándék minden férfi számára.

ULTRA PONTOSSÁG MEGVALÓSÍTÁSA

Minden széle sima, így viselése kényelmes, hangulatos lesz, és nem lesz karcolás vagy sérülés a bőrön vagy az ékszeren. A prémium minőségű anyagok biztosítják, hogy a nyaklánc hosszú éveken át szolgálja Önt anélkül, hogy elveszítené fényét.

PREMIUM MINŐSÉGI ANYAG

A nyaklánc kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ellenáll a rozsdának, a korróziónak és az elszíneződésnek. A klasszikus és elegáns dizájn gyönyörű kiegészítője mindennapi ékszerkollekciójának.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: ezüst
Anyaga: rozsdamentes acél
Lánc mérete: 60cm x 67mm
A medál mérete: 7,5 cm x 4,3 cm

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.