-35%

Szétnyíló ajándékdoboz és ajándékutalvány

Van-e szebb egy ajándéknál, amely a legjobb emlékeket rejti? Nyitható meglepetésdoboz, 6 oldallal és 5 réteggel, mely rétegenként kihajtható, szalaggal tekerhető és tetszés szerint díszíthető színes ceruzákkal, fotókkal, matricákkal. Lepje meg és örvendeztesse meg szeretteit!

Törlés

9.100Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.100Ft2x 7.740Ft3x 6.830Ft
Cikkszám: ValAlbum Kategóriák: ,

KREATÍV AJÁNDÉKDOBOZ

Ha kinyitja az összecsukható díszdobozt, sok meglepetésben lesz része. Sok fényképet csatolhat, és gyönyörű szövegeket írhat, hogy szép emlékeket hagyjon maga után. Az instrukciók segítségével gyorsan készíthet el egy gyönyörű, szétnyíló ajándékdobozt, majd díszítse tovább tetszés szerint.

Ha a doboz be van csukva, úgy néz ki, mint egy díszdoboz, de kinyitva minden oldala visszahajlik, és egy nagy, többrétegű kártya látható.

CSODÁLATOS MEGLEPETÉS

Kiváló minőségű papírból készült díszdoboz, amely kinyitva több réteg zsebbe és fiókba “robban”. Díszítő kereteket tartalmaz, amelyeket személyes üzenetekkel, képekkel, kivágásokkal, dekupázsokkal és még sok mással díszíthet. A nyitható doboz ideális kombinált ajándék és üdvözlőkártya.

Csak rögzítenie kell kedvenc fényképeit, vagy elkészítenie kell néhány mintát saját preferenciái szerint, ami megkíméli a fárasztó és bonyolult szerkesztési lépéseket.

LEPEJE MEG SZERETETETET

A középen lévő legkisebb dobozba gyűrűt, nyakláncot, karkötőt, órát, parfümöt vagy egyéb apró ajándékot helyezhetsz. Tökéletes Valentin napra, karácsonyra, évfordulókra, apák napjára, születésnapra és bármilyen más alkalomra. Készítheted fotóemlékezetnek, esküvői albumnak, babaalbumnak, utazási albumnak vagy ballagási albumnak.

Örökké megőrzi az összes jó emléket. Remek díszdoboz.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: fekete vagy piros
Felirat az íjra: “Csak neked”
1 * díszdoboz (a fényképeket nem tartalmazza)
1 * kis doboz a közepén

Megjegyzés: A dobozt össze kell szerelni.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.