-35%

Bőr javító tapasz (50 x 137 cm) és ajándékutalvány

Kíváncsi arra, hogyan rejtse el a kutyája által készített lyukakat a kanapén, vagy hogyan javítsa ki a repedéseket az autóban? Ne aggódjon, van megoldásunk az Ön számára – az öntapadó bőrjavító tapasz. Ez a megfizethető javítás lehetővé teszi, hogy egyszer s mindenkorra véget vessen problémáinak.

Törlés

8.000Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.000Ft2x 6.800Ft3x 6.000Ft
Cikkszám: Usnje Kategóriák: ,

MEGELŐZNI A TOVÁBBI KÁROKAT

Még nem késő, ha a bőr elkezdett repedni. Akadályozza meg a további terjedést bőrjavító tapaszunkkal. Három színben kapható – fekete, sötétbarna és bézs.

A felhelyezés teljesen egyszerű – húzza le a védőrészt és ragassza rá a kívánt tárgyra, nyomja meg néhány másodpercig, amíg szilárdan megtapad és a sérülést elfedi.

ELFEDI A KARCOLÁSOKAT, ÉS ELREJTI A REPEDÉSEKET

Az öntapadó bőrfoltok tökéletesek bőr kanapé, autóülések, irodai székek, fejtámlák, övek, kesztyűk, motorülések és egyéb repedések, karcok és foltok javítására.

Nagy vagy kicsi – vágja méretre a tapaszt igényei szerint, és fedje le az összes látható karcolást, sérülést. Hozza vissza dolgai elegáns és újszerű érzetét!

MEGÉRI AZ ÁRÁT

A bőrjavító folt elég nagy (50 x 137 cm) ahhoz, hogy lefedje a sérült tárgyak repedéseit és karcolásait. Igényei szerint testreszabhatja és ollóval tetszőleges méretre és formára vághatja.

Ideális karcolások, vágások, lyukak és repedések kijavításához a kanapén, kanapén, bútorokon, autósüléseken, kabátokon, övön, poggyászon, autósülésen, kesztyűn, motoros ülésen, pénztárcán, pénztárcán és egyebeken.

TARTÓS ANYAG

Kiváló minőségű PU bőrből készült. Hatékonyan javítja a különféle sérüléseket, mivel tartós, vízálló és karcálló. Ezen kívül nagyon kényelmes, rugalmas és kellemes tapintású.

Adjon új életet bőrtárgyainak, és tartsa meg hosszabb ideig ezzel a tartós javítófolttal.

SOKOLDALÚ FELHASZNÁLÁS

Különféle barkácsprojektekhez is használhatja. Készíthet például bőr jegyzetfüzeteket, borítókat, különféle mintákat vághat ki, és rögzítheti őket táskára, pénztárcára, kabátra stb.

TULAJDONSÁGOK

Szín: fekete, sötétbarna és bézs
Anyaga: PU bőr
Mérete: 50 x 137 cm
A csomag tartalma: 1 db 50 x 137 cm-es bőr tapasz
A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.