-35%

Rendkívül gyors töltőaljzat és ajándékutalvány

Szüksége van rá az eszközök gyors feltöltéséhez vagy állandó csatlakoztatásához. 4 USB porttal rendelkezik, és kompatibilis a különböző eszközökkel.

MEGTAKARÍTÁS: 2.850Ft (35%)

Készleten (utánrendelhető)

5.350Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 5.350Ft2x 4.550Ft3x 4.010Ft
Cikkszám: USB Kategória:

GYORS TÖLTÉSI TECHNOLÓGIA 3.0

Az aljzat (töltő) a lehető legnagyobb töltési sebességet teszi lehetővé (35 perc alatt feltöltheti az akkumulátor 70%-át!), Ami négyszer gyorsabb, mint a hagyományos töltők. Kompatibilis az 1.0 vagy 2.0 gyors töltőeszközökkel is, és nagy töltési sebességet tesz lehetővé, bár ezek általában nem rendelkeznek ezzel a lehetőséggel.

KOMPATIBILIS AZ APPLE ÉS AZ ANDROID KÉSZÜLÉKEKKEL EGYARÁNT

Az UltiCharge minden USB-porttal rendelkező eszközzel kompatibilis. Ez lehetővé teszi olyan eszközök töltését, amelyek nem töltődnek olyan gyorsan (pl. IPhone 11, 8 / 8plus, 7 / 7plus, 6 / 6plus, Samsung Galaxy S10, S9, S8 / S8 Plus, S7, S6 Edge, 9., 8. megjegyzés, HTC, LG, tablet, Motorola vagy MP3 lejátszó.

MEGBÍZHATÓ ÉS TARTÓS

A számos biztonsági funkció kombinációja teljes védelmet nyújt készülékeinek és töltőjének túlcsordulás, túlmelegedés és túltöltés ellen. A 3.0 töltő kiváló minőségű tűzálló anyagokkal van felszerelve, és többször tesztelték a biztonságos és hatékony töltés biztosítása érdekében. Rendkívül kompakt méret 85-220V bemenettel, táskában való tárolásra alkalmas.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: Fehér
Anyaga:  ABS műanyag
Feszültség: 85-220V

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.