-15%

Univerzális fej menetes pengékkel és ajándékutalvány

★★   259 elégedett vásárló

Elfogyott

Cikkszám: REZnitka Kategória:

NAGY MINŐSÉGű ANYAG

A 6 pengével ellátott univerzális fej kiváló minőségű fém anyagból készül, amely erős és tartós, és hosszú élettartamot garantál.

KÖNNYEN KEZELHETŐ

A pengék könnyen felszerelhetők és kényelmesen használhatók. Ezek praktikus cserealkatrészek az Ön menetére. Tökéletes kerti vagy mezőgazdasági használatra.

 

6 VÉDŐKÁM

Az éles pengék lehetővé teszik a kemény fű, gyomok vagy kis cserjék kaszálását. Tehát rendezze meg az otthoni gyepjét, szőlőjét vagy aljnövényzetét az erdőben.

TEHNIKAI ELŐÍRÁSOK

Anyag: acél
Piros szín,
Szerelési furat átmérője: kb. 25,4 mm
Átmérő: kb. 150 mm
Magasság: kb. 60 mm

FIGYELMEZTETÉS!
A pengefej minden része potenciálisan veszélyes lehet, ha nem megfelelően használják vagy nem megfelelően karbantartják. Használat közben viseljen megfelelő védőfelszerelést (védőszemüveget, kesztyűt, megfelelő lábbelit, hosszú nadrágot)! A kaszálás előtt ellenőrizze a terepet és távolítsa el a terméket károsító tárgyakat. A sziklás felületek nem alkalmasak a kaszáláshoz. Nem vagyunk felelősek a balesetekért, amelyeket az ajánlások be nem tartása okozott.
A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.