-22%

Univerzális fúrókészlet (5 db-os)- HexaDrill®

5 különböző méretű kiváló minőségű fúrókészlet, amely segít megoldani a problémákat kemény anyagok és tárgyak fúrásával kapcsolatban, mint például kerámia csempék, márvány, acéllemez, fa, alumíniumötvözet, beton, vörös tégla, méhsejttégla, műanyag, PVC és üveg

Elfogyott

Cikkszám: UniDrill Kategória:

EGYEDI DESIGN

A HexaDrill® fúrókészlet egyedülálló hatszögletű kialakítással, alacsony vágási ellenállással, nagyobb pontossággal, stabil fúrással és nagyobb sebességgel rendelkezik. Az általa létrehozott lyukak tiszták, simák, nincsenek törött élek. A keményfém fúrószárak simábbá teszik a fúrást, és minden bizonnyal javítják a fúrás hatékonyságát.

MULTIFUNKCIONÁLIS

Ez az egyedülálló hatszögletű fúrókészlet könnyen cserélhető és könnyen beszerelhető számos elektromos kéziszerszámba. Minden általános célú kézi fúróval és asztali fúróval kompatibilisek. A HexaDrill® fúrók simán és precízen fúrhatnak kerámia csempéket, márványokat, acéllemezeket, fát, alumíniumötvözeteket, betont, vörös téglákat, méhsejt téglákat, műanyagokat, PVC-t és üveget.

KIVÁLÓ KIVITELEZÉS ÉS MINŐSÉGI ANYAG

A HexaDrill® fúrókészlet kiváló minőségű ötvözeteket használ alapanyagként (cementált keményfém), a fúró felülete finoman polírozott, az új horganyzási eljárás tisztábbá és egyenetlenné teszi. A fúrókészlet megnövelt hegykeménységgel rendelkezik, így nem reped, és meghosszabbítja a fúró élettartamát.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: metálszürke
Anyaga: Cementált keményfém
Fúróméret: 3 * 70; 4 * 70; 5 * 70; 6 * 77; 8*80