-45%

PVC vízálló öntapadó szalag (1 + 1 INGYEN) – MaxPROTECT

Védje a mosdók, fürdőkádak, zuhanyzók stb. körüli területeket. Az öntapadó tömítőszalag a fürdőszobába és a konyhába könnyen használható. Kiváló minőségű PVC anyagból készült, amely vízállóságot biztosít. A csempe és a kád vagy mosdó között látható gombok védelmet nyújtanak a víz, a szennyeződés és a nedvesség ellen.

MEGTAKARÍTÁS: 6.500Ft (45%)

Engedélyezett utánrendelésre

7.890Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.890Ft2x 6.710Ft3x 5.920Ft
Cikkszám: TrakSil Kategória:

VÉDJE A FÜRDŐSZOBÁT ÉS A KONYHÁT

Ragassza fel a fürdőkád vagy zuhanykabin széleit a fürdőszobában. Használja a konyhában, hogy megvédje az illesztéseket a mosogatóktól és a konyhai csempéktől.

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ

A tartós pánt úgy van beállítva, hogy könnyen elférjen a sarokban. Középen egy nyílás található, ami megkönnyíti az összecsukását. A hátoldalon öntapadó szalag található. Telepítés előtt egyszerűen távolítsa el a védelmet.

VÁGÁS OLLÓVAL

Olló segítségével vágja le a kívánt hosszúságúra (a csík hossza 3,2 m), és tegyen bemetszéseket a könnyebb beállítás érdekében a sarkokban stb.

EGYSZERŰEN TÖRÖLJE LE A VÍZET ÉS A SZENNYEZŐDÉST

A szalag PVC anyagból készült, amely ellenáll a víznek és a szennyeződéseknek. Egyszerűen törölje le a vizet és az egyéb foltokat egy ruhával.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: fehér
Anyaga: PVC
Mérete: 3,2m * 2,2cm (a csomagban 2 db ekkora csíkot kap)
Használat előtt feltétlenül mossa le és szárítsa meg a felületet, erősen nyomja oda, hajszárítót használhat, és 12 órán keresztül szárazon tarthatja.