Univerzális női táska CUTEY és ajándékutalvány

A CUTEY univerzális táska praktikusságával lenyűgöz! Elegendő hely van a táskában minden egyes tárgyhoz, és vonzó kialakításával divatos kiegészítőként is használhatod.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: TorbNaj Kategória:

MINDEN ALKALOMRA

A táska rendkívül praktikus, mivel 6 tágas külső zsebbel és más belső zsebbel rendelkezik. Tágasága miatt a táska nélkülözhetetlen társad lesz a napi feladatokban. Vonzó megjelenésével divatos kiegészítőként is szolgál az öltözékedhez!

ZSEB, MINDEN EGYES DOLOGNAK

A táska 6 zsebbel rendelkezik, cipzárral és gombokkal kívül. A táska belsejében is sok hely van, ahol további zsebek találhatók. Soha többé nem kell azon aggódnod, hogy hova tedd a pénztárcádat, a szemüveged, a telefonod vagy bármely más tárgyát!

NÉGY KÜLÖNBÖZŐ SZÍN

Ez a tágas táska négy különböző színben kapható; Fekete, Kék, Piros és Lila. A táskák megjelenése időtálló, és négy különböző szín lehetővé teszi, hogy kedvenc stílusoddal kombináld.

MINŐSÉGI ANYAG

A táska előnyei nem érnek véget nagy térfogatával és vonzó megjelenésével, mivel tartós és vízálló nylonból is készült, ami esőben is megóvja az értékeidet! A táska két fogantyúval és egy hevederrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a vállán való hordozást.

EGYÉB FUNKCIÓK

Anyaga: Vízálló nylon
Mérete: 33 x 13 x 29 cm
Viselet: Két fogantyú és egy vállpánt
Zárás: cipzár és gombok

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.