-66%

Többcélú konyhai prés és ajándékutalvány

Ezzel a multifunkcionális konyhai préssel gyorsan és egyszerűen készíthet finom pürét, levest, szószt, salátát mindenféle zöldségből.

MEGTAKARÍTÁS: 9.300Ft (66%)

Készleten (utánrendelhető)

4.800Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 4.800Ft2x 4.080Ft3x 3.600Ft
Cikkszám: stiskalnik Kategóriák: , , ,

 

 

3 KÜLÖNBÖZŐ PENGÉK

A többcélú konyhai prés (3 az 1-ben) kiváló kiegészítő minden konyhához, megkönnyíti a főzést.
A szettben 3 különböző pengét kap az étel összenyomásának vagy darabolásának különböző módjaihoz.

Választhat finom, közepes vagy a durva penge között.

 

MULTIFUNKCIONÁLIS

A prés rendkívül hasznos és multifunkcionális. Szinte mindenféle zöldségfélét kinyomhat vele (pl. Burgonya, sárgarépa, cukkini, karfiol, ..). Készíthet vele sok finom ételt, pürét, szószt, levest, salátát, .. Még gyümölcslé préselésére is hasznos.

ERGONÓMIKUS TERVEZÉS

A prés alakja ergonómikus, jó tapadású és csökkenti a nyomást a nyomáskor.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A prés nagyon könnyen használható és tisztítható. A zöldségek kinyomása nagyon gyors, túlzott erő nélkül, gyakorlatilag bárki használhatja. A pengék cserélhetők és könnyen eltávolíthatók. A pengék és a prés egyaránt moshatók kézzel vagy a mosogatógépben.

ROZSDAMENTES, TARTÓS ANYAG

Tartós, rozsdamentes acélból készül, amely ellenáll a rozsdának, a foltoknak, a korróziónak és a deformációnak. A sajtó hosszú távú használatra alkalmas, használat után könnyen mosható a mosogatógépben, nem rozsdásodik meg.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.