-38%

Szigetelő szalag – MaxSeal®

A zárt ajtók és ablakok ellenére is találkozik huzattal otthonában? A MaxSeal® minden időjárási körülménynek és hangnak ellenáll! Megakadályozza a szél, a por és a rovarok bejutását lakásába, tiszta, csendes és kényelmes környezetet biztosít Önnek! Nem hagy maga után irritáló szagot, szilárdan tapad a felületre, és teljesen zárva tartja ablakait és ajtóit.

Elfogyott

Cikkszám: TesTrak Kategória:

AZ ABLAKOK ÉS AJTÓK TÖMÍTÉSE

A zárt ajtók és ablakok ellenére is huzattal szembesül a lakásában? Igyekszik optimális hőmérsékletet tartani otthonában? Nem tudsz megszabadulni a kártevőktől? Vagy a zajos szomszédok miatt van szüksége hangszigetelt ajtókra? A MaxSeal® tömítőszalag mindenről gondoskodik!

TÖKÉLETES TÖMÍTÉS

A MaxSeal® minden időjárási körülménynek és hangnak ellenáll! Megakadályozza a rovarok és a por bejutását lakásába, tiszta, csendes és kényelmes környezetet biztosít Önnek! A MaxSeal® sokkal kisebbé teszi fűtésszámláját!

FELHASZNÁLÁSOK SZÉLES TÁRA

Kiválóan alkalmas keret nélküli tolóajtókhoz, üvegajtókhoz, műanyag és alumínium ablakokhoz, szekrényajtókhoz, küszöbökhöz, zuhanyfenékhez, hálószobába és fürdőszobába!

 

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: átlátszó
Anyaga: rugalmas akril gumi
Hossz: 5M
Szélesség: 35mm