-71%

Nedvszívó fürdőszőnyeg – StoneDRY® és ajándékutalvány

Gyorsan száradó padlószőnyeg, amely kiegészíti fürdőszobája megjelenését! Ez a fantasztikus szőnyeg antibakteriális és csúszásmentes felületet biztosít Önnek, amikor kiszáll a kádból, zuhanyzóból, fürdőszobából, medencéből…

MEGTAKARÍTÁS: 11.700Ft (71%)

Készleten (utánrendelhető)

4.800Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 4.800Ft2x 4.080Ft3x 3.600Ft
Cikkszám: TepKam Kategóriák: , ,

ULTRA NEDVSZÍVÓSÁG

A StoneDRY padlószőnyegek kiváló vízelnyelő képessége azonnal kiszárítja a lábát, amint rálép, miközben védi a lábát a hideg padlótól és a padlót a nedvességtől is.

EXTRA PUHA ANYAG

Vastag, puha memóriahabjával a StoneDRY szőnyeg egyedülálló kényelmet biztosít a lábad alatt. Speciális szőnyegünket kifejezetten arra tervezték, hogy segítsen enyhíteni a lábára nehezedő nyomást, és olyan fejlett támaszt nyújtson Önnek, amely a piacon más szőnyegeknél nem elérhető.

KÖNNYEN MOSHATÓ ÉS SZÁRÍTHATÓ

A StoneDRY fürdőszőnyeg könnyen tisztítható és karbantartható. Mossa le mosószerrel hideg vízben, és szárítsa meg alacsony hőmérsékleten vagy lehetőség szerint a szabadban. Ez biztosítja, hogy a szőnyeg évekig tökéletes állapotban maradjon.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: Szürke
Anyaga: korall gyapjú + memóriahab
Mérete: 40×60 cm

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.