-45%

Jegyzetfüzet és emlékeztető a napi tevékenységekhez – My Chores

Csúcsminőségű napi tevékenységtervezőnkkel soha nem felejti el megtenni a tervezett fontos dolgokat, miközben javítja önfegyelmét és hatékonyságát.

Elfogyott

Cikkszám: TaskList Kategória:

HORDOZHATÓ EMLÉKEZTETŐ ÉS JEGYZETFÜZET

Gyakran elfelejt megtenni valamit, amit eltervezett? Most van egy vezérlő emlékeztető, amely segíthet logikusabbá és szervezettebbé tenni a dolgokat. A csúszkák a helyükre kattannak, amikor minden tevékenység befejeződött, és könnyedén visszaállíthatja a táblázatot a következő napra. Minden nap emlékezteti Önt, és idővel jó szokást alakít ki. A My Chores nagyszerű eszköz az önfegyelemhez és a saját hatékonyságának javításához gyermekek és idősek körében egyaránt.

RUGALMAS CSÚSZÓ

A tartós családi jegyzetfüzet nagyszerű megjelenésű. Egyedülálló kialakítása lehetővé teszi a csúszka egyszerű mozgatását, de a helyén marad, amikor kiválasztja vagy megszünteti a kijelölést. Nagyon rugalmas és praktikus és alkalmas a mindennapi használatra.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAG

Ez a hordozható jegyzettömb kiváló minőségű ABS műanyagból és polikarbonátból készült, megbízható minőségű, biztonságos az emberi test számára, szagtalan és tartós. Egyszerűnek és ütésálló, az eltarthatósága nagyon hosszú.

 

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: fehér
Anyaga: ABS műanyag és polikarbonát
Mérete: 20 x 12 cm