-25%

Táncoló robot és ajándékutalvány

37 elégedett vásárló

Minden gyerek saját robotról álmodik, erre a táncoló robotra pedig egyszerűen szükségük van! A robot biztosítja a szórakozást azáltal, hogy táncol és énekel, ráadásul ezzel élénkebbé teszi a fantáziájukat, fejleszti a figyelmüket, valamint az audio és vizuális érzékelésüket.

Elfogyott

Cikkszám: ROBpl Kategória:

 

TÁNCOLÓ ROBOT, AMI LEKÖTI GYERMEKÉT

A táncoló robot egy olyan játék, amire minden lurkó vágyik. Táncol, énekel, ezzel szórakoztatja gyermekét. A robot kezének a végén elhelyezett izzók több színben pompáznak, ezzel még különlegesebbé téve a terméket.

MIÉRT VÁSÁROLJA MEG EZT A JÁTÉKOT?

A játék fontos szerepet tölt be a gyerekek életében, hiszen általa fejlődik a figyelem, a fantázia valamint az audio és vizuális érzékelés.

A táncoló robotot a gyermeke nagy örömmel fogja fogadni. Ezek a játékok fejlesztik őt, ugyanis  segítenek neki megismerni új társadalmi szerepeket, és élénkebbé teszik a fantáziáját.  A kompakt méretnek köszönhetően bárhova magával viheti a kedvenc játékát!

TULAJDONSÁGOK

A táncoló robot fantasztikus!

Különböző színű fényeket bocsát ki,
hangeffektusokat ad ki,
mozgatható karjai és lábai vannak,
360 fokban elfordul.

NÉZZE MEG A VIDEÓT ÉS GYŐZŐDJÖN MEG RÓLA

TECHNIKAI ADATOK ÉS ANYAGA

Anyag: műanyag.
Csomagolás mérete: 18 x 17 x 7 cm.
Az elemeket a csomag nem tartalmazza.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.