-39%

Árnyékoló védőponyva SUNSAIL® és ajándékutalvány

Védje magát a nap káros sugaraitól, és élvezze a legkellemesebb árnyékban. Ez a vitorla alakú ponyva gondtalan élvezetet és zavartalan pihenést kínál.

 

Törlés

11.900Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 11.900Ft2x 10.120Ft3x 8.930Ft
Cikkszám: SunSail Kategóriák: ,

NINCS TÖBB ERŐS NAPSÜTÉS

Ideje gondoskodni a káros UV-sugárzás és a közvetlen napsugárzás elleni védelemről. Engedje meg magának, hogy a kellemes árnyékban feküdjön egy ponyva alatt, amely elzárja a napsugarakat anélkül, hogy bezárná alatta a forró levegőt.

A KERTBEN, TERASSZON, MEDENCÉBEN …

Mivel nagyon egyszerű üzembe helyezni, gyakorlatilag bárhol használható. Teraszon, kertben, medence vagy grillezés árnyékolására, akár lombkoronaként is használható. A beépítés módját és formáit az Ön igényeire és fantáziájára bízzuk. A védő mellett formatervezési funkciót is kap egyben, hiszen a ponyva megszépíti a tér megjelenését, ahol elhelyezi.

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS

Könnyedén telepítheti. Csak válasszon helyet, feszítse ki a ponyvát, kösse rá a mellékelt gyűrűkre és máris élvezheti a kellemes árnyékot!

LÉLEGZŐ ÉS VÍZÁLLÓ ANYAG

A ponyva kiváló minőségű, nagy sűrűségű poliészterből készült, amely nagyon hatékonyan elfogja az erős napsugarakat. Erős varratokkal és rozsdamentes acél gyűrűkkel megbízható és kiváló minőségű napvédelmet biztosít. Az UV sugarak 95%-át blokkolja! Nem kell aggódnia, ha esik rajta az eső, mivel vízálló anyagból készült. De ugyanakkor kellemes szelet enged át rajta.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Szín: bézs vagy szürke

Méret: 3 x 3 x 3 m

Anyag: poliészter

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.