-40%

Szilikon kerékkészlet (5 db) – SilentRoller

Gyakran beszorul az irodai szék a padlóba a műanyag kerekeknek köszönhetően? Szeretné megvédeni fapadlóját a karcolásoktól? A SilentRoller szilikon kerekek simán csúsznak minden felületen, károsodás nélkül, így tökéletes választás minden irodába.

Elfogyott

Cikkszám: SilWheel Kategória:

MEGMENTHETI A PADLÓJÁT ÉS A PÉNZTÁRCÁJÁT IS

Felejtse el örökre a drága padlójavításokat. Nincs több karcolás a gyönyörű padlón, mint a régi műanyag kerekekkel. Próbálja ki forgó kerekeinket. A hagyományos görgőktől eltérően ezek a kiváló minőségű, puha poliuretán kerekek nem károsítják semmilyen padlóburkolatát – fát, laminált, vinil-, csempe- vagy rövidszőrű szőnyeget.

TÖKÉLETESEN PUHA ÉS CSENDES GÖRDÜLÉS

A precíz kialakításnak köszönhetően a kerekek nem csikorognak, nincsenek kellemetlen hangok, a kerekek tökéletesen gurulnak bármilyen felületen – zaj nélkül. Szinte erőfeszítés nélkül 360 fokkal megváltoztathatja a szék mozgási irányát a kerékforgató mechanizmusnak köszönhetően.

PREMIUM KINÉZET MINDEN SZÉKHEZ

A székei elegánsabbak és modernebbek lesznek, és ez kellemesen meg fogja lepni. Legyen szó luxus vezetői bőrszékről vagy csak egy diák számítógépes asztali székről, szilikon kerekesszékeinkkel feldíszítheti belső terét az irodában vagy otthon. Az univerzális keréktartó a legtöbb irodai szék modellhez illeszkedik.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyaga: Szilikon
Kerékátmérő: 64 mm
Univerzális tartó átmérő: 11 mm
Univerzális tartó magasság: 22 mm
A csomagban 5 kerék található