Vízálló, csúszásmentes cipőhuzatok – SILOX® és ajándékutalvány

  • Vízálló és csúszásmentes anyag
  • Kiváló minőségű szilikon
  • Könnyen szállítható és tárolható

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: SilShoe Kategóriák: ,

VÍZÁLLÓ CSÚSZÁSGÁTLÓ SZILIKON

A vízálló szilikon cipőhuzatok rugalmas, biztonságos és nem mérgező szerves anyagból készülnek, vízállóak és csúszásmentesek, ami biztosítja a tartósságot és a környezetbarátságot. A cipőhuzat speciális csúszásgátló szerkezettel is fel van szerelve, amely megakadályozza a talpak megcsúszását.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ ÉS HORDOZHATÓ

Elcsomagolható formájuknak és kis súlyuknak köszönhetően könnyen tárolhatók hátizsákban vagy táskában, nem foglalnak sok helyet és könnyen hordozhatók. A cipőhuzat nagyon könnyen tisztítható használat után, öblítse le vízzel, szárítsa meg és újra használatra kész.

 

SZÉLESKÖRŰ FELHASZNÁLÁS

Alkalmas sárban, esőben, vizes élőhelyeken, kertekben és más helyeken történő sétákra. Ideális kültéri használatra, kempingezéshez, túrázáshoz, horgászathoz, utazáshoz, kerékpározáshoz, túrázáshoz stb. Ez az anyag egész nap szárazon és tisztán tartja cipőjét.

 

EGYÉB INFORMÁCIÓK

szín: fekete, fehér, sárga,
anyag: szilikon,
használat: univerzális.
A csomagban két darab huzatot tartalmaz (egy pár cipőhöz elegendő).

Méret információ:
S:
30-34 lábmérethez,
M: 35-41 lábmérethez,
L:  42-45 lábmérethez

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.