-32%

Miteszer készlet és ajándékutalvány

Gyorsan és hatékonyan távolítsa el a mitesszereket, pattanásokat … Biztosítsa a szebb és tisztább bőrt!

Elfogyott

Cikkszám: SetOgrci Kategóriák: ,

TÁVOLÍTSA EL A MITESZEREKET, PATTANÁLOKAT…

Biztosítsa a szebb és tisztább bőrt. Ez a készlet hatékonyan segít a pattanások, mitesszerek elleni küzdelemben. Rendszeres és megfelelő használat esetén a bőr állapota láthatóan javulni fog. Jobban és magabiztosabban fogja érezni magát a bőrében.

4 KÜLÖNBÖZŐ ESZKÖZ

A készlet 4 különböző eszközt tartalmaz a különböző típusú bőrszennyeződések eltávolítására. Hatékonyan eltávolíthatja a pattanásokat, mitesszereket…. Az alábbi ábra mutatja az egyes eszközöket és azok használatát.

 

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Ez a mitesszerek és szennyeződések eltávolítására szolgáló készlet nagyon könnyen használható. Mossa meg arcát micellás vízzel vagy tisztító habbal, tisztítsa meg és fertőtlenítse az eszközt a különböző gyulladások megelőzése érdekében, és kezdje meg az arc tisztítását. A mitesszerkészlet használata után tisztítsa meg újra és folytassa a szokásos bőrápolási szokásokat.

 

TARTÓS ÉS MINŐSÉGI SZETT

Rozsdamentes acélból készült, rozsdaálló és vízálló. Hosszú ideig használhatja a szettet.
Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.