-26%

Varázslatos készlet 4 munkafüzetből gyerekeknek és ajándékutalvány

(Átlagos értékelés)

A négy könyvből álló készlet fejleszti az észlelés és az írás készségét, így remekül használható az óvodások számára. A készlet különösen hatékony tanulásra, mivel többször használható, mágikus tollal is rendelkezik.

MEGTAKARÍTÁS: 3.200Ft (26%)

Készleten

9.555Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.100Ft2x 7.740Ft3x 6.830Ft
Cikkszám: SetKnjig Kategória:

MÓKÁS ÉS HASZNOS

A munkafüzetek szórakoztató grafikai kombinációkat, élénk színeket és aranyos formákat tartalmaznak, amelyek fokozzák a gyermek memóriáját és érdeklődését. A tevékenységek során a gyerekek ceruzával követik az utat, és különböző formákat rajzolnak, hogy felépítsék finom motorikus képességeiket.

IDEÁLIS KOMBINÁCIÓ

A csomag 4 különböző angol munkafüzetet tartalmaz a gyakorlathoz, beleértve a szórakoztató rajzolást, az angol ábécét, a számtani gyakorlatokat és a számgyakorlatokat. A gyerekek így gyakorolhatják a rajzolási folyamatot, az ábécé betűit, az alapvető matematikai kifejezéseket és gyakorlatokat az észlelés javítása érdekében.

TÖBBSZÖR FELHASZNÁLHATÓ

A munkafüzetekhez egy varázslatos toll készlet is tartozik, amelyek varázslatosan törlik a nyomukat 10 perc után. A rajz így automatikusan elhalványul, és újra felhasználhatóvá válik a füzet. Az ábécé gyakorlása így különösen egyszerű és hatékony.

HELYES TOLLTARTÁS

A tollak tartalmaznak egy ceruzatartót is, amely megmutatja a toll helyes testtartását. A fogás segítségével kialakulhat a gyermek szokása, hogy helyesen tartja a tollat, és javíthatja írás- és rajzkészségét.

EGYÉB FUNKCIÓK

Kötetek száma: 4 (ábécé, matematika, rajz és számok)

Anyaga: Minőségi karton, amely nem kenődik el könnyen

Mérete: 13 x 19 cm

Nyelv: Angol

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Értékelések


  Varázslatos készlet 4 munkafüzetből gyerekeknek photo review
  Katalin
  Egy jó választás.;)
  Varázslatos készlet 4 munkafüzetből gyerekeknek photo review
  Ilona
  A gyerekek boldogok
  Varázslatos készlet 4 munkafüzetből gyerekeknek photo review
  Zsuzsanna
  Tényleg kifizetődik!
Mondd el a véleményed
Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük