-44%

Tasakzáró eszköz – Sealer™ és ajándékutalvány

A mágneses tasakzáró gyors és egyszerű módja az élelmiszer-zacskók hermetikus lezárásának, amely jobban megőrzi azok frissességét anélkül, hogy elveszítenék frissességüket.

Elfogyott

Cikkszám: Sealer Kategóriák: ,

MÁSODPERCEK ALATT LEZÁR ÉS BIZTONSÁGOS

A Sealer™ manuális tasakzáró segítségével minden műanyag zacskó pillanatok alatt lezárható! Elemekkel működik, és kis mennyiségű hőt használ az élelmiszerek higiénikus, hermetikus lezárására a tasakban. Ez az ideális megoldás ebédre szendvicsekhez, chipses zacskókhoz, cukorkákhoz és szárított gyümölcsökhöz vagy lefagyasztott élelmiszerekhez.

A GYAKORLATIASSÁG MINDENNÉL FONTOSABB

A Sealer™ megőrzi az élelmiszerek frissességét, és ideális megoldás piknikekhez és készételekhez. Kiválóan alkalmas a folyadékzacskók térfogatának csökkentésére, mely – ideális élelmiszerek és levesek fagyasztására.

.

AZ ÚJ KONYHAI LEGJOBB BARÁTJA

Hányszor fordult elő Önnel, hogy az élelmiszerek nem megfelelő tárolása miatt kénytelen volt mindent a szemetesbe dobni? Felejtse el az ilyen történeteket, remek ajánlatunk van az Ön számára! Ma olyan ajánlattal készültünk, amely biztosítja ételeinek frissességét. Ez egy kézi tasakzáró Sealer™, amely egyszerűen kötelező, ha a kényelem az egyik legfontosabb dolog.

 

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: fehér
Anyaga: ABS műanyag és fém
Feszültség: 3V
Teljesítmény: 3,5W
Elem: 2 x AA elem (nem tartozék)
Mérete: 10cm x 4cm

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.