Vízálló téli kesztyű

Nem ázik át és továbbra is böngészheti vele az okostelefon képernyőjén. Alkalmasak síelésre, szerszámgépekhez, kerékpározáshoz, futáshoz, gyalogláshoz, hegymászáshoz stb.

6,120Ft 13,700Ft

HŰVŐ AJÁNLAT

 • 23
 • 05
 • 00
 • Biztonságos vásárlás

 • Házhozszállítás

 • Könnyű visszaküldés

A TELEFON BÖNGÉSZÉSE NEM LESZ PROBLÉMA

A kesztyű hüvelykujja érzékeny az érintésre. Ez azt jelenti, hogy anélkül is kezelheti okostelefonját, hogy le kell vennie a kesztyűt. Így különösen alkalmasak a hideg téli napokra.

VÍZÁLLÓ SZÖVET

A kesztyű anyaga plüss anyagból készült, amely lehetővé teszi a kesztyű viselését esőben vagy hóban. Így a keze szárazon marad, mivel az anyag vízálló! Nagyon strapabíró és bélelt, ráadásul a megfelelő hőt is megtartja.

 • FORMA, AMI ILLESZKEDIK A KEZÉRE

 • A kesztyűk ergonomikus kialakításúak, és a tenyéren szilikon nyomással rendelkeznek, ami növeli a súrlódással és kopással szembeni ellenállást. Ez lehetővé teszi különféle tárgyak (szerszámok, síbotok stb.) Könnyű megfogását. Ezenkívül biztonságosabbá és stabilabbá teszi a fogást kerékpározás vagy edzés közben.

 • KÜLÖNBÖZŐ CÉLOKRA

 • A termikus kesztyű alkalmas síelésre, kerékpározásra, vezetésre, futásra, kempingezésre, túrázás, hegymászás, szerszámok és egyéb szabadtéri tevékenységekhez. Semmi sem akadályozza meg őket abban, hogy jól szolgálják Önt a különféle tevékenységekben. Mivel rendkívül multifunkcionálisak, mindenki számára alkalmasak és kiváló ajándékként szolgálnak Önnek, családjának vagy barátainak.

Ingyenes szállítás

23,150 Ft vagy annál nagyobb értékű vásárlás esetén kiszállítjuk Önnek!

Körülnézni

EGYÉB INFORMÁCIÓK

A kesztyű fekete színben kapható.
Univerzális, alkalmasak nőknek és férfiaknak is.
Többféle méret közül választhat.
Anyaga: 100 % szemcsés gyapjú

- 55%
Akció!

Vízálló téli kesztyű és ajándékutalvány

Nem ázik át és továbbra is böngészheti vele az okostelefon képernyőjén. Alkalmasak síelésre, szerszámgépekhez, kerékpározáshoz, futáshoz, gyalogláshoz, hegymászáshoz stb.

6,120Ft 13,700Ft

Törlés
Válassza ki a termék mennyiségét és spóroljon
Népszerű
11x 6,120Ft / db22x 5,202Ft / db33x 4,590Ft / db

Méret: L

Rendeld meg most és a termék várhatóan megérkezik

 • Biztonságos vásárlás

 • Házhozszállítás

 • Könnyű visszaküldés

A TELEFON BÖNGÉSZÉSE NEM LESZ PROBLÉMA

A kesztyű hüvelykujja érzékeny az érintésre. Ez azt jelenti, hogy anélkül is kezelheti okostelefonját, hogy le kell vennie a kesztyűt.

Így különösen alkalmasak a hideg téli napokra.

VÍZÁLLÓ SZÖVET

A kesztyű anyaga plüss anyagból készült, amely lehetővé teszi a kesztyű viselését esőben vagy hóban. Így a keze szárazon marad, mivel az anyag vízálló!

Nagyon strapabíró és bélelt, ráadásul a megfelelő hőt is megtartja.

FORMA, AMI ILLESZKEDIK A KEZÉRE

A kesztyűk ergonomikus kialakításúak, és a tenyéren szilikon nyomással rendelkeznek, ami növeli a súrlódással és kopással szembeni ellenállást.
Ez lehetővé teszi különféle tárgyak (szerszámok, síbotok stb.) Könnyű megfogását.
Ezenkívül biztonságosabbá és stabilabbá teszi a fogást kerékpározás vagy edzés közben.

KÜLÖNBÖZŐ CÉLOKRA

A termikus kesztyű alkalmas síelésre, kerékpározásra, vezetésre, futásra, kempingezésre,
túrázás, hegymászás, szerszámok és egyéb szabadtéri tevékenységekhez. Semmi sem akadályozza meg őket abban, hogy jól szolgálják Önt a különféle tevékenységekben.

Mivel rendkívül multifunkcionálisak, mindenki számára alkalmasak és kiváló ajándékként szolgálnak Önnek, családjának vagy barátainak.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

A kesztyű fekete színben kapható. Univerzális, alkalmasak nőknek és férfiaknak is.

Többféle méret közül választhat.

Anyaga: 100 % szemcsés gyapjú

M: hossza 23 cm; szélessége: 9 cm

L: hossza 23 cm; szélessége: 10 cm

XL: hossza 24 cm; szélessége: 11 cm

Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Adjon hozzá értékelést
„Vízálló téli kesztyű” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Ha a termék raktárunkban van készleten, úgy 4-7 munkanapon belül kiszállítjuk a termékeket, ha más értesítést nem kap ezzel kapcsolatban.
A küldemények kézbesítésének szerződéses partnere a GLS Magyarország, de a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy más szállítási szolgáltatást válasszon, ha ez lehetővé teszi a megrendelés hatékonyabb teljesítését. A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik, a kézbesítés előtt a futárszolgálat értesíti Önt e-mailben, ill. SMS üzenetben vagy telefonon keresi.

Mivel tudjuk, hogy a terméket anélkül vásárolta meg, hogy látta vagy kipróbálta volna, lehetővé tesszük, hogy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldje. A terméket kicserélheti (pl. más méretűre, színre) vagy visszaküldheti, ha sérülten érkezik meg.
A visszaküldésről és a reklamációról ITT: https://funavocado.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/ olvashat bővebben.
A szerződéstől való elállás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] kapcsolattartási e-mail címen, és további utasításokat kap.