- 62%
Akció!

LCD táblagép rajzoláshoz és íráshoz – Boardy és ajándékutalvány

Felejtse el a papírt, rajzoljon és írjon az LCD táblagépre, amennyit csak akar. Olyan móka, amilyet még soha nem tapasztalt. Különösen leköt minden gyermeket, aki kreatívvá és nyugodttá teszi őket.

5,370Ft 14,200Ft

Törlés
Válassza ki a termék mennyiségét és spóroljon
Népszerű
11x 5,370Ft / db22x 4,565Ft / db33x 4,028Ft / db

Szín: Kék-fekete

Rendeld meg most és a termék várhatóan megérkezik

  • Biztonságos vásárlás

  • Házhozszállítás

  • Könnyű visszaküldés

Cikkszám: RisPad Kategóriák: ,

 

A gyerekek élvezni fogják minden pillanatát, fejlesztik kreativitásukat és fantáziájukat. Remek ajándék, tanuláshoz és rajzoláshoz is alkalmas.
Mentés és törlés funkcióval rendelkezik. A csomagban egy ceruza is található, és egyben az ujjaival is írhat a táblagépre.
Vigyázzon a környezetre, spóroljon papíron és vigyázzon a szemére. A képernyő nem sugárzik vagy nem tükröződik, ami kellemessé teszi a képernyő megtekintését.
A gyerekek élvezni fogják minden pillanatát, fejlesztik kreativitásukat és fantáziájukat. Remek ajándék, tanuláshoz és rajzoláshoz is alkalmas.
Mentés és törlés funkcióval rendelkezik. A csomagban egy ceruza is található, és egyben az ujjaival is írhat a táblagépre.
Vigyázzon a környezetre, spóroljon papíron és vigyázzon a szemére. A képernyő nem sugárzik vagy nem tükröződik, ami kellemessé teszi a képernyő megtekintését.

UTAT ENGED A KÉPZELETNEK

Nincs többé olyan fényes képernyők nézése, amelyek nem tesznek jót a gyerekek szemének. Ez az LCD táblagép nem sugárzik, és a képernyője sem vakító. A gyerekek így hosszú ideig gond nélkül alkothatnak rajta, és szabadon átadhatják magukat a kreativitásnak és a képzeletnek. A tabletta természetesen felnőttek általi használatra is alkalmas.

TÖRLÉS – ÍRÁSI FUNKCIÓ

Végül Ön és gyermekei szabadjára engedhetik fantáziáját, és gondtalanul rajzolhatnak. Ugyanis a táblagépen van lehetőség a létrehozottak törlésére és elmentésére. Most már nem kell ezen gondolkodnia, ha hibázik a rajzban. Ez további kikapcsolódást biztosít a gyerekeknek az alkotás során. A zárolási funkció megakadályozza a rajzok véletlen törlését is.

VÉGTELEN ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉG

Lehetőség lesz lefoglalni a gyerekeket egy olyan játékkal, amely kíméli a szemüket, és használható hosszú autózás, repülőút, vonatozás stb. A telefonok és a hétköznapi táblagépek fényes képernyője előtt eltöltött órák a múlté lesznek. Ez a tablet minden bizonnyal felkelti a figyelmüket, és könnyen elfér a gyermek hátizsákjában.

BEÉPÍTETT CSERÉLHETŐ AKKUMULÁTOR, ZÁRT CERUZA

A táblagép akár 100 000-szeres írást is támogat, beépített cserélhető akkumulátorral rendelkezik, így mindig rendelkezésre áll, amikor szüksége van rá. A mellékelt ceruza szilárdan a táblagéphez van rögzítve, így mindig kéznél van. A táblagépre az ujjaival is írhat.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Méret: Magasság: 26 cm, szélesség: 16.3 cm

Anyag: műanyag

Fekete, rózsaszín-fekete és kék-fekete színekben kapható

Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Adjon hozzá értékelést
„LCD táblagép rajzoláshoz és íráshoz – Boardy” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Ha a termék raktárunkban van készleten, úgy 4-7 munkanapon belül kiszállítjuk a termékeket, ha más értesítést nem kap ezzel kapcsolatban.
A küldemények kézbesítésének szerződéses partnere a GLS Magyarország, de a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy más szállítási szolgáltatást válasszon, ha ez lehetővé teszi a megrendelés hatékonyabb teljesítését. A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik, a kézbesítés előtt a futárszolgálat értesíti Önt e-mailben, ill. SMS üzenetben vagy telefonon keresi.

Mivel tudjuk, hogy a terméket anélkül vásárolta meg, hogy látta vagy kipróbálta volna, lehetővé tesszük, hogy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldje. A terméket kicserélheti (pl. más méretűre, színre) vagy visszaküldheti, ha sérülten érkezik meg.
A visszaküldésről és a reklamációról ITT: https://funavocado.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/ olvashat bővebben.
A szerződéstől való elállás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] kapcsolattartási e-mail címen, és további utasításokat kap.