- 38%
Akció!

Magicdraw Montessori World Tour Színező Könyv és ajándékutalvány

A MagicDraw Montessori World Tour Színező Könyv az ultimatív rendtartó és biztonságos rajzolási megoldás gyerekek számára. A saját vízalapú technológiájának köszönhetően a gyerekek élvezhetik a rajzolást tintát vagy festéket használás nélkül, teremtve ezzel egy rendtartó környezetet a családjának.

6,119Ft 9,946Ft

Válassza ki a termék mennyiségét és spóroljon
Népszerű
11x 6,119Ft / db22x 5,202Ft / db33x 4,590Ft / db

Rendeld meg most és a termék várhatóan megérkezik

 • Biztonságos vásárlás

 • Házhozszállítás

 • Könnyű visszaküldés

Cikkszám: RisiBrisi Kategória:

RENDORSEGTARTO SZINEZO SZORAKOZAS

Engedd, hogy a gyerekeid élvezzék a rajzolást a MagicDraw Montessori World Tour Színező Könyvvel, amely rendtartó megoldást nyújt. Nincs szükség a tintára vagy festékre – csak töltsd fel a vízes tollat, és nézd, ahogy a színek mágiásan megjelennek!

RENDORSEGTARTO SZINEZO SZORAKOZAS

UTON KONYVEZHETO SZABADIDOS TEVEKENYSEG

Szórakoztasd a kicsiket utazás közben is a hordozható és könnyű MagicDraw Montessori World Tour Színező Könyvvel. Ez a tökéletes utazáshoz való tevékenység, amely órákra garantál kreatív szórakozást.

UTON KONYVEZHETO SZABADIDOS TEVEKENYSEG

VEGTELLEN UJRAHASZNOSITHATO KREATIVITAS

Oldd fel a gyermeked kreativitását a MagicDraw Montessori World Tour Színező Könyvvel. A újrahasznosítható lapok és újratölthető vízes toll lehetővé teszi, hogy gyönyörű képeket hozzanak létre újra és újra, csökkentve a papír pazarlását és megóvva a környezetet.

VEGTELLEN UJRAHASZNOSITHATO KREATIVITAS

BIZTONSAGOS ES MEROEGESZ VIZES TECHNOLÓGIA

Biztosítsd gyermekednek a biztonságos és mérgezőanyag-mentes rajzolási élményt a MagicDraw Montessori World Tour Színező Könyvével. A vízes technológia garantálja a rendtartó szórakozást, miközben tiszta és egészséges környezetet teremt.

BIZTONSAGOS ES MEROEGESZ VIZES TECHNOLÓGIA

TECHNIKAI ADATOK

Anyag: papír
Szín: többszínű
Méret: kb 215 x 205 cm
Mennyiség: 1 x színező könyv, 1 x varázspenna

TECHNIKAI ADATOK

Vásárlói vélemények

  Petra

  Nagyon jó gyerekeknek. Nagyon ajánlom!

  Dora

  Teljesen tökéletes a gyerekeimnek!

  Reka

  Az illusztrációk és tevékenységek gyönyörűek és lenyűgözőek, és a varázspenna olyan mókássá teszi a színezést számukra. Nagyon ajánlom!

  Tomas

  Tartsd a gyerekeimet szórakoztatva és tanulásban egyszerre! Imádom, hogy a varázspenna könnyűvé teszi a színezést, és az aktivitások nagyon tanulságosak!

  Daniel

  Ez egy fantasztikus módja annak, hogy gyermekeim érdeklődését felkeltsük a különböző kultúrák és országok iránt!

Adjon hozzá értékelést
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Ha a termék raktárunkban van készleten, úgy 4-7 munkanapon belül kiszállítjuk a termékeket, ha más értesítést nem kap ezzel kapcsolatban.
A küldemények kézbesítésének szerződéses partnere a GLS Magyarország, de a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy más szállítási szolgáltatást válasszon, ha ez lehetővé teszi a megrendelés hatékonyabb teljesítését. A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik, a kézbesítés előtt a futárszolgálat értesíti Önt e-mailben, ill. SMS üzenetben vagy telefonon keresi.

Mivel tudjuk, hogy a terméket anélkül vásárolta meg, hogy látta vagy kipróbálta volna, lehetővé tesszük, hogy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldje. A terméket kicserélheti (pl. más méretűre, színre) vagy visszaküldheti, ha sérülten érkezik meg.
A visszaküldésről és a reklamációról ITT: https://funavocado.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/ olvashat bővebben.
A szerződéstől való elállás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az info@funavocado.hu kapcsolattartási e-mail címen, és további utasításokat kap.