-41%

Balloon – autó kilövő és ajándékutalvány

Lepje meg gyermekeit egy olyan játékkészlettel, amit soha nem fognak megunni! Rögzítsd a léggömböt az autó tetejére, fújja fel és kezdődhetnek a versenyek. A léggömbből kiáramló levegő erősen indítja meg az autót. Hagyja, hogy gyermeke úgy szórakozzon, mint még soha!

Elfogyott

Cikkszám: RakBal Kategória:

REMEK SZÓRAKOZÁS KISGYERMEKEKNEK

Egyszerűen rögzítse a léggömböt az autó tetejére, és fújja fel. A léggömbből kiáramló levegő egy szempillantás alatt beindítja az autót. Ennek a játékkészletnek a fő tulajdonsága az élénk színek és az aranyos megjelenés, amely felkelti a gyerekek figyelmét.

IDEÁLIS AJÁNDÉK

Lepje meg szeretteit egy kicsit másfajta játékkal, amivel soha nem fognak unatkozni! Hagyja, hogy gyermeke versenyezzen barátaival egy őrült autóversenyen.

100%-BAN BIZTONSÁGOS GYERMEKEK SZÁMÁRA

Ez a játék 100%-ban biztonságos és nem mérgező műanyagból készült, nincsenek éles szélei, amelyek megsérthetik a gyermeket, így gond nélkül hagyhatja kicsikét órákon át szórakozni.

Négy lépés a játékhoz:
1. Tegye a helyére a szivattyú fogantyúját
2. Helyezze be a léggömböt az autóba és rögzítse
3. Fújja fel a léggömböt, amennyire csak tudja
4. Nyomja meg a kioldó gombot a szivattyún, hogy az autó előre tudjon haladni.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyag: Műanyag
A csomag tartalma: 1x léggömb fújó, 12x léggömb, 2x autó

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.