- 29%
Akció!

“Hozzáadás és kivonás 100-ig” (95 oldal) és ajándékutalvány

A “Hozzáadás és kivonás 100-ig” egy matematikai munkafüzet 3 évnél idősebb gyermekek számára. Érdekes és szórakoztató módon tanulható meg a számok számolását, valamint a 0-tól 100-ig történő összeadást és kivonást.

8,200Ft 11,500Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Válassza ki a termék mennyiségét és spóroljon
Népszerű
11x 8,200Ft / db22x 6,970Ft / db33x 6,150Ft / db

Rendeld meg most és a termék várhatóan megérkezik

  • Biztonságos vásárlás

  • Házhozszállítás

  • Könnyű visszaküldés

Cikkszám: Racuni Kategóriák: ,

MATEMATIKA MUNKAFÜZET

????‍????‍????‍???? Számok 1-től 100-ig
???? Összeadás és kivonás
???? Korai tanulás
????‍????‍????‍???? Vidd magaddal útközben
???? 95 oldalnyi különböző feladatok
???? 13950 sor
????‍????‍????‍???? Puha és minőségi papírok
???? 3 év feletti gyermekek számára alkalmas
???? Ideális választás ajándéknak

A SZÁMOLÁS JÁTÉK

Az “Összeadás és kivonás 100-ig” munkafüzet a 0-tól 100-ig tartó számok összeadásáról és kivonásáról szól. Alkalmas minden óvodás és első osztályos gyermek számára, aki először találkozik a számokkal, valamint azoknak az idősebbeknek, akik már találkoztak számokkal. Érdekes és tanulságos módon tanítja a számok számolását, valamint az összeadást és kivonást.

A TANULÁS FOKOZÁSA

Kiváló “eszköz” a gyerekek számára, hogy nélkülözhetetlen ismereteket szerezzenek a számokról és magáról a számolásról. A jegyzetfüzet 95 oldalnyi különböző összeadási és kivonási számításokat tartalmaz – 0-tól 100-ig. A megoldás során a gyerekek logikusan gondolkodnak és ceruzával oldanak meg feladatokat, így fejlesztik finommotorikát.

 

UTAZÁSRA IS VIHETŐ

A munkafüzet 95 oldalon különböző feladatokat tartalmaz, puha és jó minőségű papírból készült. 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas. Méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted.

 

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyaga: Minőségi papír puha borítóval
Számok tanulása: 0-tól 100-ig, kivonás és összeadás
Oldalszám: 95 oldalnyi feladat
3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas

A készlet tartalma: 1x munkafüzet “Összeadás és kivonás 100-ig” (95 oldal)

Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Adjon hozzá értékelést
„“Hozzáadás és kivonás 100-ig” (95 oldal)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Ha a termék raktárunkban van készleten, úgy 4-7 munkanapon belül kiszállítjuk a termékeket, ha más értesítést nem kap ezzel kapcsolatban.
A küldemények kézbesítésének szerződéses partnere a GLS Magyarország, de a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy más szállítási szolgáltatást válasszon, ha ez lehetővé teszi a megrendelés hatékonyabb teljesítését. A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik, a kézbesítés előtt a futárszolgálat értesíti Önt e-mailben, ill. SMS üzenetben vagy telefonon keresi.

Mivel tudjuk, hogy a terméket anélkül vásárolta meg, hogy látta vagy kipróbálta volna, lehetővé tesszük, hogy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldje. A terméket kicserélheti (pl. más méretűre, színre) vagy visszaküldheti, ha sérülten érkezik meg.
A visszaküldésről és a reklamációról ITT: https://funavocado.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/ olvashat bővebben.
A szerződéstől való elállás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az info@funavocado.hu kapcsolattartási e-mail címen, és további utasításokat kap.