-25%

Székhuzatok (2 + 2 darab ingyen) és ajándékutalvány

Megrepedt már a bőr a széken? Karcolások és foltok az étkezőszékeken? Ne aggódjon, a székhuzatok megoldják minden dilemmáját, és megvédik a bútorokat a kopástól! Válassza ki a környezetének leginkább megfelelő színt, és élénkítse fel lakását.

Törlés

10.600Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 10.600Ft2x 9.010Ft3x 7.950Ft
Cikkszám: PrevStol Kategóriák: ,

VÉDJE BÚTORÁT

Védje székét a foltoktól, karcolásoktól és egyéb kopásoktól. A kényelmes székhuzatok nagyszerű megjelenést biztosítanak a bútoroknak. A monokróm dizájn minimalista, de divatos, hiszen étkezője olyan életre kel, mint még soha. Válassza ki azt a színt, amely a legjobban illeszkedik a további bútorok megjelenéséhez.

SZÉLESKÖRŰ FELHASZNÁLÁS

A huzatok rugalmas anyagból készülnek, ami puha és kényelmes, ugyanakkor jó légáramlást tesz lehetővé. A rugalmas anyag bármilyen típusú székhez alkalmazkodik, így a huzatok használhatók irodai székeken, székeken a hálószobában, nappaliban, étteremben vagy ünnepségen.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

A rugalmas anyag jó minőségű és nem gyűrődik, ami azt jelenti, hogy nem kell vasalnia a huzatot. A huzatok tisztítása nagyon egyszerű, mivel a mosógépbe helyezheti őket.

EGYÉB JELLEMZŐK

Anyaga: 92% poliészter, 8% spandex
Szín: fehér, bézs, szürke, zöld, barna
Magasság: kb. 40-60 cm
Szélesség: kb. 40-50 cm

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.